Geef Bob zijn dochter terug!

Geef Bob zijn dochter terug! | Geld inzamelen
 
 
Help Bob in de strijd om zijn dochter

Hallo allemaal,

Bob is mijn beste vriend en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit een man met een gouden hart is. Bob is 30 jaar, werkt als vrachtwagenchauffeur (hoewel je dat niet zou zeggen, charmant als hij is) en heeft een dochter van 2 jaar oud. Een prachtige meid met mooie blonde krullen. Ze mist een handje, maar dat maakt haar extra speciaal. 

Bob is sinds dit voorjaar uit elkaar met zijn inmiddels ex-vriendin. Sindsdien mag hij zijn dochter niet meer zien. Zijn ex blokkeert elk contact, voor die tijd mochten zijn ouders haar ook al niet zien. Zij kreeg een ander, hij kreeg een ander, maar hij was de slechterik in haar ogen.

Bob houdt ongelofelijk veel van zijn dochtertje en het breekt hem dat hij haar niet meer mag zien. Om die reden is Bob een rechtszaak gestart. Dit kost echter erg veel geld en daarom wil ik jullie hulp inschakelen! 

Bob heeft geen enorm breed salaris. Betekent dat dat hij om die reden zijn dochter niet mag zien? Omdat er geen zaak betaald kan worden? Bob heeft haar nu al 3 maanden niet gezien en de rechtszaak staat ingepland op 22 februari. Dat betekent dat hij tegen die tijd haar al 7 maanden niet gezien heeft. Wil jij/u helpen om deze zaak mee te betalen en zo te helpen zijn dochter terug te krijgen? 

Hartelijk dank, en we houden jullie absoluut op de hoogte van het verloop!

 

 

Ps. Bijgaand foto's van haar gave kamer die het al die tijd zonder haar moet doen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.