Geef Arjen zijn hobby terug!!

Geef Arjen zijn hobby terug!! | Geld inzamelen
 
 
De grootste hobby en het grootste plezier is Arjen bruut ontnomen door een brute diefstal

mijn lieve vriend Arjen is de grootste vaar liefhebber die je je maar kunt voorstellen. Naar zijn werk, in zijn vrije tijd, zelfs voor de boodschappen stapte hij op zijn bootje en maakte er weer een mooi tochtje van. Een aantal jaar geleden kocht hij zijn prachtige ( Riva ) bootje. Een beetje mannen en auto's heb je ook mannen en boten. 

Twee dagen geleden is er midden in de nacht op een brute manier op onze boot ingebroken, ze hebben alle kabels  doorgeknipt met een betton schaar, de tent was op een agressieve manier kapot gescheurd en onze 6 PK nét nieuwe motor is meegenomen. De voorkant van de boot is ook erg beschadigd doordat ze daar zijn opgeklommen, er is dus nog weinig over van Arjen zijn riva. Hij stond nét op het punt het bootje in te ruilen voor een andere sloep waar ons dochtertje veiliger op zou kunnen staan, echter is dat niet meer mogelijk omdat de boot nu niet veel meer opleverd door alle schade die is aangericht. 

 

4 Juni is Arjen jarig en ik hoop dat hij tegen die tijd weer kan varen. Ik wil hem verrassen met deze inzamelactie, help jij mee?? 

❤️

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.