Gedwongen verkoop woning

Gedwongen verkoop woning | Geld inzamelen
 
 
Vriend moet noodgedwongen zijn woning verkopen en dreigt met zijn gezin op straat te komen

Hallo allemaal,

De hartverwarmende actie voor Papa Jay heeft mij doen besluiten om ook een actie op te starten voor mijn beste vriend Marco. Marco is eveneens een hardwerkende (> 40 uur per week) man maar heeft de pech dat hij een ex partner heeft die beslag heeft laten leggen op al zijn inkomens en bankrekeningen. Hierdoor heeft hij al enkele maanden zijn hypotheek en andere lasten niet kunnen betalen en heeft hij recentelijk te horen gekregen dat de hypotheekverstrekker zijn huis gaat opeisen indien hij niet voor eind februari de achterstand heeft weggewerkt. 

2 jaar geleden heeft de rechter de kinderen aan hem toegewezen nadat is aangetoond dat zijn ex niet voor de kinderen kon zorgen. Hij heeft deze taak vol liefde opgepakt. Een jaar geleden kreeg hij echter een brief van de advocaat van zijn ex die de helft van de overwaarde van de woning opeiste. Aangezien hij dit niet kon betalen is het uitgelopen op een zitting waarin de rechter haar in het gelijk heeft gesteld. Gevolg: een deurwaarder op de stoep en beslaglegging tot gevolg. Deze beslaglegging gaat de komende maanden nog door ket alle gevolgen van dien.

Ondanks het feit dat hij een fulltime baan heeft gaat het hem niet lukken om de opgelopen achterstand in te lopen en dreigt hij dus op korte termijn met zijn 5 kleine kinderen (leeftijd 4 t/m 11) op straat te komen. Ik hoop dat een actie op dit platform kan voorkomen dat dit gaat gebeuren en dat hij, net als Papa Jay, een keer zonder zorgen kan leven.

Bij voorbaat dank!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.