Gedoe zonder Kangoo

Gedoe zonder Kangoo | Geld inzamelen
 
 
Zonder aangepaste Kangoo is het voor Brenda een heel gedoe om naar werk te komen....

  • Afgelopen Koningsdag sloeg het noodlot voor onze collega Brenda toe.

Haar zo onmisbare aangepaste Kangoo ging spontaan volledig in vlammen op. Kijkend naar de foto's zal het jullie waarschijnlijk niet verbazen dat de Kangoo total loss is.

Het gevolg: veel facebook reuring, maar veel dramatischer, geen Kangoo.  Normaal gesproken is dit al vervelend, maar helemaal voor Brenda. Zij is rolstoel afhankelijk en zonder aangepaste auto is zij altijd afhankelijk van anderen. Niet alleen om vier dagen per week naar haar werk te komen, maar ook voor haar sociale leven. Kortom deze spontane ontbranding zorgt voor een flinke kink in meerdere kabels!!

Brenda is niet iemand die bij de pakken gaat zitten, maar de afhankelijkheid zit haar -terecht- dwars en maakt haar ook verdrietig. Dat zit ons, haar collega's van het hartlongcentrum Noordwest, dan weer flink dwars.  

Tijd voor actie dus.... Navraag bij experts leert dat je voor 7 à 8000 euro een goede occassion Kangoo kunt krijgen. Dat geld heeft Brenda echter niet zomaar op de plank liggen. Aangezien vele kleine beetjes ook leiden tot iets groots, hierbij de vraag aan jou om Brenda te steunen. Klein of groot, alle giften zijn welkom! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
93 donaties
€ 2.900,00
Doel: € 8.000,00
36%

Deze actie is gesloten.