Gedenkteken voor prinsesje Kaylee

Gedenkteken voor prinsesje Kaylee | Geld inzamelen
 
 

De mooiste bloemetjes worden als eerste geplukt......

Op 19 november is het dochtertje van mijn goede vrienden Berry & Renate op 5 jarige leeftijd plotseling overleden😥......... Zij was met recht een prinsesje en zo'n vrolijk en lief meisje.

Helaas hebben Berry & Renate het niet breed en hebben met de grootst mogelijk moeite de kosten van de begrafenis  kunnen opbrengen. Alleen nu is het een kaal grafje. Graag zouden de ouders er een hele mooie steen plus Engel op plaatsen. Alleen de kosten bedragen ongeveer € 15.000,- en zij hebben niets meer te besteden. Wie wil ons helpen om dit toch voor hun voor elkaar te krijgen 🙏🏼 en Kaylee het grafje te geven wat ze zooo verdiend. Wij zouden zo dankbaar zijn als we dit voor elkaar kunnen krijgen. 

Tjeerd de Lange

Tjeerd de Lange
20-12-2023

Ongelofelijk wat er de laaste dagen is gebeurd. Het streefbedrag is al ruim binnen ........ Hartverwarmend en doen de ouders en broertjes zo veel goed .

De wens van de ouders is dat we gewoon door gaan met inzamelen en dat al het geld wat overblijft via een stichting of iets dergelijks ten goede gaat komen van ouders die ook iets dergelijks verschrikkelijks hebben meegemaakt en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Dus blijf a.u.b. doneren. Ik hou u op de hoogte.


Tjeerd de Lange
19-12-2023

We staan nu ook op RTL nieuws met een mooi stukje over Kaylee. Alle beetjes helpen.

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5425179/kaylee-5-stierf-plotseling-voor-mooi-grafje-geen-geld

 

 


1240 donaties
€ 23.655,00
Doel: € 15.000,00
157% / 26 dagen te gaan