Gedenksteen pa

Gedenksteen pa | Geld inzamelen
 
 
Deze actie starten wij om een mooie gedenksteen voor pa te kunnen plaatsen.

Lieve vrienden van pa,

De afgelopen tijd is hard gegaan en toch lijkt het wel gisteren dat we onze vader hebben begraven. We willen nogmaals iedereen bedanken die aanwezig was of op wat voor manier dan ook ons hebben gesteund sinds die vreselijke 9 januari.

Pa ligt op een mooie plek in Katwijk, bij zijn vader. Wij willen nu graag de laatste hand leggen aan zijn rustplaats door middel van het plaatsen van een gedenksteen, eentje die bij hem past. En hoe brutaal het ook is zouden we toch graag via deze manier jullie om hulp vragen. De laatste jaren was deze omgeving pa`s wereld, en zijn jullie een grote steun geweest voor hem. Ik hoop van harte dat we allemaal een steentje (letterlijk) kunnen bijdragen om dit te realiseren.

We begrijpen uiteraard dat niet iedereen hier toe in staat is en daarvoor alle begrip. De gedenksteen gaat er hoe dan ook komen, al moeten we daar even voor krom liggen. Maar we zouden gek zijn als we niet deze manier gebruiken om om hulp te vragen en uiteraard jullie de kans te geven een aandeel te hebben in pa zij gedenksteen.

Bedankt voor alle steun, nu en in de toekomst,

Joey
Eveliene
Lotte
KarlijnEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 764,00
Doel: € 1.250,00
61%

Deze actie is gesloten.