Geautomatiseerde website WhatsApp Buurtpreventie

Geautomatiseerde website WhatsApp Buurtpreventie | Geld inzamelen
 
 
Ondersteun Stichting WABP

Met onze Stichting WABP, WhatsApp Buurtpreventie, ondersteunen wij alle Nederlanders die hun buurt veiliger proberen te maken.

Gewapend met hun smartphone gaan deze buurtbewoners criminaliteit te lijf, of beter gezegd, proberen zij deze te voorkomen.

Criminaliteit blijkt op deze manier daadwerkelijk terug te dringen. Daarnaast helpt dit burgerinitiatief in het versterken van de sociale cohesie binnen de buurt. Tegenwoordig is het helaas heel normaal om je buren niet meer te kennen, door dit initiatief zien wij daarin positieve verandering.

Samen staan we sterk is dan ook ons motto.

Het helpen van de beheerders en leden van deze groepen, allemaal vrijwilligers, is voor ons, de twee oprichters van de Stichting, een dagtaak gebleken de afgelopen 4 jaar. 

Om deze vrijwilligers te kunnen blijven ondersteunen, heeft de Stichting zelf ondersteuning nodig, om de website draaiende te houden, maar ook om deze vrijwilligers te helpen bij vragen en hen te voorzien van hulpmiddelen.

Wat willen wij aanpassen op de website:

• Directe aanmeldmogelijkheid voor nieuwe WABP-groepen waarbij gegevens direct in de database worden geschoten en alleen nog te hoeven worden goedgekeurd door de beheerder (of aangepast) om te publiceren, wat minimale tijd aan de beheerkant van WABP kost.

• Aanpassingen worden door beheerders van een WABP-groep zelf doorgevoerd (bijv. wijziging contactpersoon/contactgegevens, aanpassingen van bereik/straten, etc.).

• Zoekmogelijkheid met aanmelding voor gebruikers om zich bij een bestaande groep aan te melden via een intuitieve interface.

• Dataportaal (overheidsportaal), waarmee organisaties gekoppeld kunnen worden aan bepaalde regio's voor weergave/export van WABP-groepen met bijbehorende contactpersonen.

• Gebruik van de nieuwste technieken (HTTP2/vector graphics) en designtrends

• Optimale gebruikerservaring op mobiele apparaten (middels Fluid Responsive Design)

• Schaalbare opbouw voor uitbreiding van toekomstige functies.

Helpt u ook met een donatie om Nederland veiliger te krijgen?

Samen staan we sterk!

Stichting WABPEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 145,00
Doel: € 30.000,00
0%

Deze actie is gesloten.