Garmt

Garmt | Geld inzamelen
 
 
Film over Garmt, voor dochter Zoë.

Sinds zijn diagnose met ALS, is Garmt gefilmd door een goede vriendin, die dit ook als professie heeft.

Mooie momenten, verdrietige momenten, alledaagse taferelen, interviews met Garmt, anekdotes, woorden van vrienden, uitjes die Garmt maakte. Dit alles om een documentaire te maken over Garmt. In eerste instantie voor zijn vrouw, familie en vrienden. Al heel snel in het bijzonder voor Zoë, die bijna een jaar na zijn diagnose werd geboren.

Garmt is nu overleden. Zoë is pas drie. De beelden kunnen haar helpen de herinnering aan haar vader levend te houden en verder te ontdekken wie hij was.

Toen we hiermee begonnen, wist niemand hoe lang het zou duren. Garmt heeft nog 4 jaar geleefd na zijn diagnose en dat heeft honderden uren beeldmateriaal opgeleverd. Om daar een film van te maken is veel tijd (denk aan ruim 6 weken) en dus ook veel geld (duizenden euro's) nodig. Want met dat geld kan de vriendin in kwestie editors en montagesets betalen. 

We vragen jullie dus om een bijdrage voor de montage van een film. Van Garmt voor Zoë.

NB: als er geld overblijft, gaat dit naar het studiefonds van Zoë.

NB2: Het kost extra geld om vanuit buiten Europa geld over te maken via deze site. Mocht je dat anders willen, dan kan je via deze link: https://paypal.me/ralfvd, geld overmaken, ovv 'Film voor Garmt'.

If you want to transfer money to this site from outside Europe, please use this link: https://paypal.me/ralfvd, citing 'Film voor Garmt'.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
341 donaties
€ 10.810,00