Gala 2018 Kalsbeek Schilderspark

Gala 2018 Kalsbeek Schilderspark | Geld inzamelen
 
 
Kalsbeek College Schilderspark Gala 2018

Wij als examenleerlingen van HAVO, ATHENEUM & GYMNASIUM gaan in mei examen doen en zijn voornemens een spetterend en spectaculair galafeest te organiseren op 6 April 2018. Kalsbeek College Schilderspark in Woerden organiseert al jaren een onvergetelijk feest voor de examenleerlingen. Het gala staat bekend als een leuke afsluiter van de middelbareschooltijd, waar alle leerlingen graag naartoe gaan.

Wij hebben de opdracht om als leerlingen eigen initiatief te nemen en het feest in totaliteit zelf te organiseren. Wat betekent dat wij zelf voor de financiën middels sponsoring moeten zorgen. Zo ook de algehele omlijsting rondom en tijdens het feest. Via de school zal geen financiële bijdrage gedaan worden dan alleen dat wij gebruik mogen maken van de zaal.

Ons thema is ‘Light Festival’, wij willen de zaal (aula) verlichten door middel van lichtgordijnen. De boodschap die wij de leerlingen willen meegeven is dat wij als leerlingen nu eens in het licht mogen staan en natuurlijk omdat het de afsluiter is van ons middelbaar schooljaar.

Maar waar onze aandacht het meest naar uit gaat is een gezellige en sfeervolle avond voor de leerlingen. Elke kleine bijdrage die ons hiermee kan helpen is van harte welkom en zou ons enorm helpen en steunen.

Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage, 

Groetjes,

De galacommissie van Kalsbeek College SchildersparkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 445,00
Doel: € 5.000,00
8%

Deze actie is gesloten.