G6 voor Dirk Kuyt Foundation!

G6 voor Dirk Kuyt Foundation! | Geld inzamelen
 
 
Studenten Hogeschool Leiden voor de Dirk Kuyt Foundation!

Beste mensen,

Wij zijn 6 eerstejaars studenten aan de Hogeschool Leiden die zich inzetten voor de Dirk Kuyt Foundation . In Nederland zijn miljoenen mensen die dagelijks lekker sporten en bewegen, dit is niet alleen belangrijk voor je lichaam maar ook voor je sociale contacten en geluk. Daarom is het enorm zonde dat er ook een hoop mensen zijn die niet zo makkelijk kunnen sporten. Denk dan aan mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. De Dirk Kuyt Foundation geeft ook deze mensen een kans om gezellig gezamelijk te sporten en te bewegen. Dit doen ze door verschillende evenementen te organiseren in heel Nederland.

Als kickoff project van onze studie gaan wij zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel. Wij hebben gekozen voor de Dirk Kuyt Foundation, omdat wij zelf ook graag sporten en weten hoe belangrijk het is. Wij willen Dirk en zijn team helpen in hun missie om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten bewegen. Ongeacht of je fysiek of verstandelijkt beperkt bent, bewegen is voor iedereen.

Delen jullie deze gedachte met ons? Steun ons dan door een donatie te doen, elke euro helpt!

Heel erg bedankt voor jullie steun!

Groetjes,

Mike Vivas, Sven van Duijn, Maurits Mulder, Marek Jesse, Jaap Hoogkamer en Tim Bakker (G6)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 91,00
Doel: € 1.000,00
9%

Deze actie is gesloten.