Funding voor het muziekalbum Back to Earth

Funding voor het muziekalbum Back to Earth | Geld inzamelen
 
 
Funding voor het arrangeren, opnemen, mixen en masteren van 14 eigen pop rock nummers.

Het verwezenlijken van een compleet muziekalbum met 14 pop/rock nummers waarvoor de muziek al grotendeels geschreven is en klaar ligt om gearrangeerd en opgenomen te worden. Om het album compleet te krijgen voor het begin van de opnames moet er nog geïnvesteerd worden in bijvoorbeeld:

 • Arrangementen
 • Professionele Studio muzikanten
 • Opname studio en faciliteiten
 • Mixen en Masteren
 • Promotie

Het hele project wordt gemaakt onder de artiestennaam "The RUUF inc" waarbij de artiestennaam meer is dan maar één artiest of één band. The RUUF inc is de verzamelnaam van schrijvers zangers, zangeressen, studio muzikanten, arrangeurs, opname technici, enz. die meewerken in dit project.

Bij elk nummer wordt een geschikte zanger en/of zangeres gezocht die, met hun tembre, stem en kracht, de emotie van het nummer kan overbrengen om het nummer "geloofwaardig" te maken. Hetzelfde gebeurt met de studio-muzikanten. Ieder nummer vraagt om zijn specifieke muziek instrumenten en kwaliteiten.

De muziek zelf wordt opgenomen met professionele studiomuzikanten. Hier is voor gekozen om elk nummer de muzikale emotie, en het gevoel, te kunnen geven die elke afzonderlijke studiomuzikant ervaart, en inbrengt, bij het nummer en de lyrics.

Bij deze manier van arrangeren en opnemen wordt er geen gebruik gemaakt van "samples" die de hedendaagse muziek vaker erg monotoon laat zijn.

"Back to Earth" moet een uniek album worden met muziek zoals muziek eigenlijk bedoeld is. Eerlijk en puur! "Mensenwerk"! Elk nummer is anders. van Ballads tot up-tempo Rock en POP nummers waarbij de emotie en kwaliteit constant bewaakt wordt.

Het bedrag dat nodig is voor de productie is € 8.000. En hiervoor roep ik de hulp van U in om met deze Crowdfunding een deel van de totale begroting te verkrijgen om het hele project te kunnen financieren. En natuurlijk staat er wat tegenover! Minimaal een welgemeend bedankje.

BEDANKJES:

 • € 5,-     U ontvangt hiervoor een welgemeend bedankje!
 • € 10,-   U ontvangt een mp3 van het nummer "Bajka".
 • € 20,-   U ontvangt de CD's van de nummers "Thank you" en "Bajka".
 • € 25,-   U ontvangt het digitale album "Back to Earth" na de release van het album.
 • € 50,-   U ontvangt de fysieke CD "Back to Earth" met de handtekeningen van alle artiesten.
 • Beleef een dag tijdens een opname in de professionele opnamestudio A60 in Didam Gelderland (www.a60.nl) waar u de sfeer kunt proeven vóór en tijdens het opnemen van een van de nummers voor het album. Ervaar daarnaast zelf de professionaliteit van de zanger/zangeres en de muzikanten en de interactie tussen de opname- en geluids-technici tijdens de opnames in de studio. U krijgt daarnaast ook een complete uitleg over wat erbij komt kijken om een nummer te maken. "LIVE" aanwezig zijn tijdens een audio opname voor het album "Back to Earth"! Deze unieke belevenis wordt aan de eerste 6 donateurs gegund bij een donatie van  € 150,- of meer. En natuurlijk zorg ik voor koffie/thee en broodjes!

 

Bedankje ontvangen:

Als u bij een donatie recht heeft op een van de bovenstaande bedankjes verzoek ik u om mij een mailtje te sturen met uw contact data. Op deze manier kan ik er zorg voor dragen dat u het bedankje ook daadwerkelijk ontvangt of kan ik een afspraak met u plannen voor "a day at the studio" bij een donatie van € 150,- of meer.

the.ruuf.inc@gmail.com

 

Risico voor de donateur:

Het wel of niet behalen van het streefbedrag blijft afhankelijk van voldoende donateurs die dit project willen ondersteunen. Bij het niet behalen van het streefbedrag zullen de donaties niet teruggestort worden aan de donateurs maar verder worden besteedt als bijdrage om dit project te financieren. De "bedankjes" zullen natuurlijk wel aan de donateurs worden gegeven!

De eerste twee nummers zijn al opgenomen waarvan u het eerste nummer kunt beluisteren via YouTube zoals hieronder geplaatst. "Thank you (for letting me know you) van The RUUF inc en toepasselijk om deze beschrijving voor Crowdfunding af te sluiten:

Thank you (for letting me know you)!

Ik hoop op verwezenlijking van dit project door uw steun, donaties en vraag u om dit te delen in uw netwerk van Facebook.

The RUUF inc

Ruud Smit

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

9 donaties
€ 215,00
Doel: € 8.000,00
2%

Deze actie is gesloten.