Fun before Victory Mitch Narings CUP

Fun before Victory Mitch Narings CUP | Geld inzamelen
 
 
Mitch heeft na een epileptische aanval een hartstilstand gekregen.

Onze zoon Mitch heeft door zijn autisme, ADHD en epilepsie een zeer moeilijke jeugd gehad.

Deze aanvallen zijn zo'n 10 jaar geleden begonnen en kwamen ondanks de medicatie steeds vaker voor, werden steeds heviger en duurde steeds langer.

2 weken voor zijn laatste aanval moest Mitch aan zijn oog geopereerd worden en op weg naar de operatie kamer kreeg hij weer een aanval. Nadat hij hieruit was ontwaakt kreeg hij een 2e aanval. Hierna hebben de artsen besloten om Mitch toch aan zijn oog te opereren omdat het toch zeer noodzakelijk was.

Op 19 april 2018 kreeg Mitch thuis s'ochtends weer een aanval. Ondanks de opgeroepen ambulance kwam Mitch  zeer moeizaam uit deze aanval. In overleg met de neuroloog is besloten om Mitch gewoon thuis te laten uitslapen. Meer kan men na een aanval toch niet doen. Die dag heeft Mitch s'avonds weer een aanval gehad. Helaas was hij op dat moment alleen. Deze aanval was zo hevig dat zijn ademhaling stokte en Mitch een hartstilstand kreeg.

Mitch werd na een 10 tal minuten levenloos aangetroffen. De direct opgeroepen hulpdiensten waren zeer snel terplaatse. Pas nadat de 3e ambulance (de speciale hartambulance)  arriveerde kon men zijn hart weer op gang krijgen. Mitch had echter te lang zonder zuurstof gelegen en raakte in coma.

Niettegenstaande alle mogelijke medische behandelingen en zorg  is Mitch na 4 dagen in coma te hebben gelegen overleden.

Ondanks al zijn handicaps is Mitch mede door zijn lievelingssport voetbal, hij was speler bij vv SCM en fervente supporter van MVV,  en de buurtvereniging waar hij vroeger meehielp in het buurtrestaurant en af en toe aan toneelstukjes  mee deed, uitgegroeid tot een zeer spontane en sociale jongen. Een spreuk die Mitch altijd zei " Fun before Victory " is op de nieuwe voetbalshirts gedrukt van zijn voetbalclub vv SCM . Mede door zijn sociaal en open karakter heeft zijn voetbalvereniging besloten om ter nagedachtenis aan Mitch een voetbaltoernooi te organiseren op 10 Juni as.

Wij, zijn ouders, proberen nu zoveel mogelijk donaties op te halen als dank en uit waardering voor al het geen vv SCM en Trajekt Mariaberg   voor Mitch hebben betekent en gedaan. Daarnaast willen wij de VEN financieel steunen bij het onderzoek naar epilepsie.

Daarom wordt de opbrengts evenredig verdeeld onder :

zijn voetbalclub vv SCM Maastricht G-Team

de buurtvereninging Trajekt Mariaberg

de Vereniging Epilepsie Nederland  

 

Wij danken u heel hartelijk voor uw steun.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 1.025,00
Doel: € 1.800,00
56%

Deze actie is gesloten.