Fshd spierziekte, aangepaste rolstoel auto. | Geld inzamelen
 
 

Fshd spierziekte, aangepaste rolstoel auto.

Aangepaste auto voor rolstoel scootmobiel

Helpt mijn.. me droom werkelijkheid te maken.
Aangepaste auto voor rolstoel scootmobiel

Erik is een positief ingestelde jongen van 48jaar, en heeft de spierziekte van FSHD Dit betekend dat hij erg beperkt door het leven gaat, maar hier wel het beste van wil maken en alles er uit wil halen wat er in zit! Hiervoor gaat hij graag op pad. Dagtripjes vrienden/familie uitje probeert hij dan ook zo vaak mogelijk te doen.
Op dit moment heeft Erik een erg oude personen wagen, waar net zijn rolstoel in kan.
Voor een redelijke invalide bus te kunnen kopen is een flink bedrag nodig. Zelf kan hij dit niet betalen, wat Erik maandelijks overhoud is geen vetpot...Fshd spierdystrofie is een ernstige erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt. De eerste verschijnselen zijn vaak al voor het 15e jaar zichtbaar. Op den duur kunnen de aangetaste spieren niet meer gebruikt worden. Fshd spierdystrofie treft altijd de ledematen en rugspieren.
Wij (familie van Erik) zijn van mening dat alle kleine beetjes helpen, en hopen via deze weg zo snel mogelijk voor Erik een goede invalidebus te kunnen kopen, zodat hij alles en iedereen kan bezoeken wanneer hij dat wil. Doneer daarom nu! 
Onze dank is groot! 

Moeder Joke van Kasteren

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 15.000,00
0%