Fruitschaal for 1Dollar4Music

Fruitschaal for 1Dollar4Music | Geld inzamelen
 
 
Fruitschaal steunt 1Dollar4Music

Wij zijn vijf Leisure Management studenten aan de Willem de Kooning Academie. Met ons evenement Fruitschaal wat eind juni plaats vindt in Rotterdam steunen wij de Indonesiche organisatie 1Dollar4Music. Alle winst die wij met het evenement behalen gaat rechtstreeks naar deze organisatie.

1Dollar4Music is een stichting in Indonesie die streven naar creatieve talenten bij kansarme jongeren. Creativiteit vinden wij als organisatie van Fruitschaal een van de belangrijkste punten in het leven. Wij vinden dat de kinderen in Indonesie ook de kans moeten krijgen deze talenten te ontwikkelen. 

Fruitschaal is een concept met als doel het samen brengen van verschillende mensen. De fruitschaal is de plek waar al het fruit samen komt in verschillende kleuren en vormen. Bij Fruitschaal maken we de vergelijking van het fruit naar de mensheid. Muziek, kunst en andere creatieve uiting is waar we naar streven. 

Visie: Fruitschaal wil een omgeving creëren waar iedereen gelijk staat aan elkaar en zich een voelt buiten de eigen comfort zone. 

Help ons het evenement tot een succes te maken.

Facebook Fruitschaal

Website 1Dollar4Music 

Facebook 1Dollar4Music

Alle bedragen zijn welkom! Steun 1Dollar4Music en Fruitschaal!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 50,00
Doel: € 1.000,00
5%

Deze actie is gesloten.