Free a Girl met de studenten ID College!

Free a Girl met de studenten ID College! | Geld inzamelen
 
 
Wij leerlingen van het ID College willen ons inzetten voor Free a Girl.

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Wij zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. De afgelopen 8 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van 3.783 meisjes uit bordelen in Azië

In onze les hebben wij een aangrijpende documentaire gezien over het werk van free a girl. Deze documentaire is gemaakt door het programma spuiten en slikken op reis. Je ziet Tim de presentator op reis naar India, waar op grote schaal geld wordt verdiend aan de kinderprostitutie.

Onze docent stelde voor om actie te voeren voor deze organisatie. Wij als klas waren direct gemotiveerd en hebben verschillende acties bedacht. Elke kleine beetjes helpen!

Het opgehaalde geld gaat in een grote pot samen met al onze andere acties. Rond de kerst willen wij onze docent verrassen met alle donaties zodat zij het kan storten bij free a girl namens ons allemaal!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 230,00
Doel: € 300,00
76%

Deze actie is gesloten.