Franchise stroopwafels in Brazilie

Franchise stroopwafels in Brazilie | Geld inzamelen
 
 
Kiosk met poffertjes, stroopwafels en appeltaart in Brazilie

Mijn naam is Danny van Maarseveen en ik woon in Recife, Brazilie. 5 jaar geleden ben ik hier begonnen met de produktie en verkoop van stroopwafels.  In het begin deed ik dit vooral op beurzen, bakkerijen en delicatessenzaken. Dit was een groot succes en omdat ik herhaaldelijk het verzoek kreeg om een zelf een winkel te openen, heb ik dat vorig jaar gedaan. Wij hebben een kiosk laten bouwen in een winkelcentrum waar wij naast stroopwafels ook poffertjes, appeltaarten, saucijzenbroodjes, Nederlandse thee en koffie zijn gaan verkopen. 

De keuze voor dit winkelcentrum was geen gelukkige. Dit winkelcentrum wordt vooral bezocht door de armere mensen hier. Deze mensen staan minder open voor produkten die ze niet kennen en hebben ook het geld niet om iets te kopen. De middenklasse en hoger zijn echter razend enthousiast en kopen graag bij ons. Helaas is de groep middenklassers die dit winkelcentrum bezoeken klein, waardoor wij 7 dagen per week van ´s morgensvroeg tot ´s avonds laat moesten zwoegen om uiteindelijk alle rekeningen te kunnen betalen. We hebben daarom besloten om de kiosk te sluiten en op zoek te gaan naar nieuwe locaties. 

Tijdens onze zoektocht zijn wij in contact gekomen met een consultancebureau, gespecialiseerd in het opzetten van franchiseondernemingen. We hebben goed onderzocht of dit een goede partij is om mee samen te werken en we zijn ervan overtuigd dat zij de mensen zijn die ons verder kunnen helpen. 

Hun willen ook graag met ons werken, maar op dit moment kunnen wij ze niet betalen. Daarom wil ik geld proberen in te zamelen om dit bureau te kunnen betalen, zodat wij onze droom kunnen voortzetten.

Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage. Mocht u ooit in de buurt zijn, dan nodigen we u van harte uit om lekker bij ons te komen eten en te komen genieten van onze koffiespecialiteiten.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 40,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.