Frame Voetbal

Frame Voetbal | Geld inzamelen
 
 
Frame voetbal Let's move for a better World 2020

Wij als club, Healthcenter Rotterdam zuid, gaan net als vorig jaar tijdens de Let's Move For a Better World 2020 weer moves maken voor het Goede Doel "FRAME VOETBAL". Maar wij hebben jullie allemaal nodig!

19 maart tot 4 april 2020101

Voetballen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo zijn er kinderen die vanwege hun lichamelijke beperking gebruik moeten maken van een rollator/looprekje of die grotendeels in een rolstoel zitten. Voor deze doelgroep is er een nieuwe voetbalvorm, die ervoor zorgt dat deze kinderen niet langer buitenspel hoeven te staan.

Wilt u ons steunen en deze kinderen een warm hart toedragen? Doe dan een donatie! Met uw bijdrage kunnen wij een mooie cheque overhandigen aan het FrameVoetbal. Alle beetjes helpen om er een sportief, gezond en onvergetelijk spel van te maken!

 

Debbie Doornbos
28-02-2020

LETS MOVE FOR A BETTER WORLD

Ook dit jaar doen wij meer mee met de Lets Move For a Better World campagne. Helpt u ons mee om de 1.000.000 MOVES te behalen voor het goede doel! Kom tussen 16 maart en 4 april 2020 naar de club en sport gratis mee voor het goede doel. 

Net als vorig jaar zetten wij ons ook dit jaar weer in voor het Frame Voetbal

Ons steunen en stichting Framevoetbal een warm hart toedragen naast het maken van de MOVEs? Doe dan een donatie! Met deze bijdrage kunnen wij een mooie cheque overhandigen aan het FrameVoetbal. Alle beetjes helpen om er een sportief, gezond en onvergetelijke spel van te maken!

De donatie kan gedaan worden via deze doneersite.

Namens stichting Framevoetbal, en uiteraard ook namens het gehele team alvast bedankt!

Team Healthcenter Rotterdam Zuid

Ridderkerkstraat 70

3076 JW Rotterdam

 


Debbie Doornbos
30-03-2019

Afgelopen donderdag 28 mrt waren we aanwezig bij voetbal vereniging Transvalia. Hier werd een clinic gehouden voor een aantal frame voetballertjes. Mooi om te zien dat deze kinderen ook kunnen sporten ondanks hun beperking. 

Dit prachtige doel ook steunen? Dat kan met uw Donatie op deze site. 

#letsmoveforabetterworld #framevoetbal #transvaliazw #goededoel #rotterdam #Healthcenterzuid 


Debbie Doornbos
25-03-2019

 

Momenteel hebben we met 400 (!) deelnemers op Healthcenter Zuid, 678.392 MOVEs verzameld. Tot dusver een hele knappe prestatie. Komende week zal alweer de laatste week zijn van de Let's move challenge!

Ons doel is om minimaal 1 miljoen MOVEs te maken samen! Om dit te halen hebben we ook komende week nog al jullie (extra) inzet nodig. Kom de komende week een keer extra trainen, en voeg een extra cardio sessie toe, of kom een extra training op het BIOCircuit doen. Ben je klaar met trainen? Dan kunnen er ook buiten de club MOVEs verzameld worden via de Healthcenter app. Track in de app een activiteit welke middels de GPS geregistreerd wordt op het moment dat je buiten aan het wandelen, hardlopen of fietsen bent.

Geen lid? Geen probleem, iedereen is deze laatste week van harte welkom op onze club Healthcenter Rotterdam Zuid om Moves te verzamelen voor het goede doel. 

Ons steunen en stichting Framevoetbal een warm hart toedragen naast het maken van de MOVEs? Doe dan een donatie! Met deze bijdrage kunnen wij een mooie cheque overhandigen aan het FrameVoetbal en bekostigen wij een deel van de realisatie van het FrameVoetbal bij TransvaliaZW. Alle beetjes helpen om er een sportief, gezond en onvergetelijke spel van te maken!

De donatie kan gedaan worden via deze doneersite.

Namens stichting Framevoetbal, en uiteraard ook namens het gehele team alvast bedankt!

Team Healthcenter Rotterdam Zuid


Debbie Doornbos
11-03-2019

Vandaag zijn we begonnen met de #Letsmoveforabetterworld challenge op onze clubs #Healthcenterrotterdamzuid en #Healthcenterkrimpenerwaard. Deze challenge is van 11 t/m 30 maart.

Wilt u ook Moves verzamelen voor het goede doel en mee sporten op onze clubs, dat kan als lid maar ook als u geen lid bent. De komende 3 weken is iedereen welkom om Moves te verzamelen. Dus kom langs en sport met ons mee voor het goede doel!

Voor meer info kunt u bellen naar 010-4197767

 

Healthcenter Rotterdam Zuid

Ridderkerkstraat 70

3076 JW Rotterdam

 

Healthcenter Krimpenerwaard

Binnenweg 3

2923 BA Krimpen aan den IJssel30 donaties
€ 350,00
Doel: € 1.000,00
35%