Fröbel wil na de crisis graag door!

Fröbel wil na de crisis graag door! | Geld inzamelen
 
 
HELP SOCIALE HORECA ONDERNEMING FRÖBEL DE CORONA CRISIS DOOR

HOE KUN JE ONS HELPEN?
Fröbel is een prachtig zorg- en horecabedrijf dat door de uitbraak van het Coronavirus de deuren van haar drie locaties heeft moeten sluiten. We willen niets liever dan door met hetgeen waar we afgelopen drie jaar zo hard aan gewerkt hebben, maar daar is snel geld voor nodig. Onze hoge vaste lasten lopen door, terwijl onze zorg-, horeca- en cliëntmedewerkers thuis zitten.

WAAROM ZOU JE ONS SUPPORTEN? 
Bijna alle ondernemers hebben het in deze crisistijd zwaar. Niemand wil thuis zitten. Echter is het voor de medewerkers van Fröbel niet zomaar mogelijk een nieuwe werkplek te vinden. Door hun verstandelijke beperking kunnen zij niet mee doen op de reguliere arbeidsmarkt. Fröbel biedt ze een veilige plek om hun talenten te ontwikkelen. 

ZET JOUW DONATIE OM IN EEN FRÖBEL TEGOEDBON!
Voor elke donatie willen wij dolgraag iets terug doen. Zie het als het vooruit betalen van jouw verjaardagstaart of bedrijfslunch. Neem contact met ons op na het doneren, dan zetten wij jouw donatie om in een Fröbel tegoedbon. Dit kan via ons mail adres: info@frobel.online

ONS DOEL
Fröbel is een horecaondernemering die gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Het doel van Fröbel is om deze mensen een zo waardig mogelijke plek in de maatschappij te bieden. Een plek waar zij zich, door trainingen, kunnen ontwikkelen en doen waar ze het allerbeste in zijn. Werk is immers de beste zorg die we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen geven. Voor sommige medewerkers biedt de ervaring die zij bij Fröbel opdoen dan ook een springplank naar een betaalde baan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

381 donaties
€ 20.247,00
Doel: € 40.000,00
50%