Fotoreportage voor zieke kindjes

Fotoreportage voor zieke kindjes | Geld inzamelen
 
 
Mooie fotoserie voor ouders met ernstig zieke kindjes .

Bedankt dat u de moeite neemt om mijn actie te bekijken. 

Mijn naam is Stefan Muller en ik wil met mijn achtergrond als fotograaf iets nieuws brengen. Een mooie foto reeks voor ouders die een kind heeft of meerdere kinderen hebben die ernstig ziek zijn of in het ziekenhuis liggen zonder uitzicht dat ze naar huis kunnen gaan.

Er zijn al diverse actie's en/of stichtingen die dit doel hebben, maar ik als particulier kan veel meer betekenen dan dat zij dat doen. (Evengoed heel veel respect naar diegene die dit al doen).

Ik ben zelf vader van een tweeling die ernstig ziek zijn geweest. De zwangerschap was al een hel en door het TTS syndrome (Twin To Twin Syndrome) was onze maar voornamelijk de toekomst van onze meiden heel onzeker. De meiden hebben flinke opstartproblemen gehad, maar gelukkig gaat het nu hartstikke goed en zijn ze 2 jaar!

Maar ondanks dat mijn verhaal goed is verlopen zijn er ouders met een veel minder succesvol verhaal. Zij hebben geen uitzicht op een mooie toekomst en daar wil ik iets verlichting in proberen te brengen.

Een ontspannen mooie serie van hun wondertjes. Mooie foto's waarin toch het geluk, blijdschap en liefde in te zien is, zodat zij een prachtige herrinnering hebben als hun kindje geen lange levensverwachting heeft, of als mooie terugblik op een toch zware periode die altijd in hun herrinnering zal blijven bestaan. Een houvast om door te vechten en er voor hun kinderen te zijn!

Naast alleen maar ''fotograferen'' luister ik naar hun verhaal. Ik heb zelf de ervaring gehad dat ik niets kon delen met anderen. Dit gewoon omdat ik niemand kende met een soortgelijke ervaring. Dit kan wel met mij, waardoor ouders even bij mij kunnen crashen, praten of heel misschien eventjes wat ventilatie krijgen tijdens hun strijd!

Om dit idee te verwezenlijken is er een budget nodig. Vervoerskosten, uitbreiding van apparatuur en natuurlijk het afdrukken van foto's op mooie producten die overhandigd kunnen worden aan deze ouders.

 

Op het moment dat ik van start kan gaan plaats ik hier op deze donatiepagina updates over alle vorderingen. Start ik een Facebookpagina en plaats ik de mooie momenten die ik heb vast mogen leggen voor dit idee!

 

Groetjes Stefan Muller

www.stefanmuller.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 50,00

Deze actie is gesloten.