Formule roeit de ringvaart

Formule roeit de ringvaart | Geld inzamelen
 
 
Formule roeit de ringvaart voor het Duchenne Parent Project

Na vijf jaar samen gestudeerd te hebben in het pittoreske Delft is voor vier heren van jaarclub Formule nu de tijd aangebroken. Wij gaan de ringvaart roeien!

Voor Daniel, Erwin, Nico en Seger moet de bierbuik plaatsmaken voor een brede rug en een stel flinke roeibenen. Wij gaan samen dit avontuur aan om te bewijzen dat wij opgewassen zijn tegen deze ultieme sportieve uitdaging op het water. Tegelijkertijd willen we ons in te zetten voor een relevant goed doel: het Duchenne Parent Project.

De Ringvaart is een 100 kilometer lange race waar jaarlijks ongeveer 200 roeiboten strijden om de snelste tijd. Het uitroeien van deze race is voor ons al een hele prestatie, aangezien wij allen zonder roeiervaring begonnen zijn met de voorbereiding. Al gauw kwam bij ons het besef hoe vanzelfsprekend de mogelijkheid tot sporten lijkt. Echter is dit voor velen helaas niet het geval, waaronder voor de mensen die leven met Duchenne spierdystrofie. Daarom leek dit voor ons een geschikte gelegenheid om ons in te zetten voor het Duchenne Parent Project. Dit initiatief is opgezet door ouders van kinderen met deze spierdystrofie die zich inzetten om geld te verzamelen voor onderzoek en zorg.

Meer informatie over de Ringvaart en het Duchenne Parent Project kan gevonden worden via de onderstaande links.

https://parthenon-ey-ringvaartregatta.nl/
https://duchenne.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
74 donaties
€ 2.201,00
Doel: € 1.000,00
220%

Deze actie is gesloten.