For Costa Rica

For Costa Rica | Geld inzamelen
 
 
Sportontwikkelingswerk voor kinderen in het speciaal onderwijs en of met een handicap

Voor mijn studie psychomotorische therapie ga ik in Costa Rica een bewegingsproject opzetten. Het project verzorgt sportontwikkelingswerk voor kinderen in het speciaal onderwijs en/of met een handicap. Deze handicap kan variëren van onder andere doofheid, hersenletsel en andere lichamelijke aandoeningen, maar ook ontwikkelingsstoornissen als ADHD of autisme. Deze kinderen leven vaak gescheiden van de rest van de maatschappij. Door middel van sportontwikkelingshulp proberen we kinderen met een handicap een betere positie in de maatschappij te geven. Dit gebeurt door de faciliteiten te verbeteren op de doelscholen, het vergroten van zelfvertrouwen en lichamelijk bewegen van de kinderen. Daarnaast proberen we deze kinderen ook meer te laten integreren in de lokale samenleving. 

Aan elk project zit natuurlijk ook een financiële kant en hiervoor heb ik uw hulp nodig! Het geld dat wordt opgehaald gaat 100% naar het project toe. Ik ga samen met de organisatie ISOP kijken waar het geld het beste aan besteed kan worden, zodat het geld op de goede plek terecht komt. U kunt geld doneren op het volgende rekeningnummer: NL86INGB0751784362 op naam van F. R. Fonk 
Alvast bedankt.

Alle kleine beetjes helpen!

Delen en doorsturen mag altijd, graag zelfs!
Volg en steun mijn project in Costa Rica op de Facebookpagina For Costa RicaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 500,00
2%

Deze actie is gesloten.