Football Makes It Happen

Football Makes It Happen | Geld inzamelen
 
 
Marathon Rotterdam 2019 voor Football Makes It Happen

Marathon van Rotterdam 2019 voor de stichting Football Makes It Happen.

Wie ben ik ?
Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Savannah Fransen, 21 jaar en kom uit Veldhoven. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd als Sportmasseur en ben nu bezig met de opleiding tot Fysiotherapeut in Utrecht. Ik heb besloten om op 7 April 2019 de marathon van Rotterdam te gaan lopen, maar dit doe ik niet zonder doel. 
Wanneer ik een marathon heb gelopen, heb ik een bijzondere dag beleefd maar wie heeft hier voor de rest wat aan ?
Daarom wil ik me graag inzetten voor mensen waarvan dit niet vanzelfsprekend is, en dan in het bijzonder kinderen.

Ik ken de stichting Football Makes It Happen al eventjes en ik weet wat voor moois zij voor andere doen. Ik wil daarom graag een steentje bijdragen voor deze stichting. Toen ik hoorde dat zij zich gingen inzet doormiddel van een marathon in combinatie van een inzamelactie, heb ik geen moment getwijfeld.

De stichting
Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. De afgelopen jaren hebben zij al geweldige doelen behaald, en kinderen/familie's een onvergetelijke wens bezorgd. Naast de wensen hebben zij ook geholpen met therapieën in buitenland te realiseren als de verzekering het niet vergoed! Met meer dan 20.000 likes/volgers op Facebook zijn ze inmiddels erg groot in Nederland, door oa. de Meet & Greets, de vele veilingen van voetbalshirts van bekende voetballers, en hulp van bekende en onbekende ambassadeurs worden ze steeds groter. 

Meer info op: www.footballmakesithappen.nl & http://www.biedenopgedragenvoetbalshirts.nl

Maar zonder donateurs geen marathon. Dus bij deze wil ik jullie vragen bij te dragen aan mijn doel. Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen voor die mensen die het zo ontzettend goed kunnen gebruiken.

Steunen jullie mee? 10Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 595,00
Doel: € 500,00
119%

Deze actie is gesloten.