Football Makes It Happen

Football Makes It Happen | Geld inzamelen
 
 
Football Makes It Happen Marathon Rotterdam 7 april 2019

Mijn naam is Gijs ten Hoeve, 41 jaar en woonachtig in Montfoort. Getrouwd en vader van 3 gezonde jongens.

Al vele jaren kan je mij hardlopend vinden op het asfalt, begonnen met kleine afstanden en langzaam uitgebreid naar de wat langere afstanden. Links en rechts meedoen met een hardloopevent (10km of een halve marathon) en iedere dinsdagavond met veel plezier naar de hardlooptraining van Atheltic Point.
Ik heb tegen vele mensen gezegd dat ik nooit een marathon zou willen lopen, veel te lang en er gaat veel te veel tijd in zitten......maar.....het is toch een beetje gaan borrelen. De verhalen van mensen om mij heen die het wel gedaan hebben en wat ik FB zag van alle aanmeldingen bij Football Makes It Happen hebben blijkbaar toch mijn mening doen bijstellen.

Met veel interesse, bewondering volg ik ook al een tijd de ontwikkelingen die Football Makes It Happen doormaakt. Een fantastische stichting die zoveel goed doet voor kinderen die het veel minder hebben door een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstig ziek zijn. Het laatste zetje om toch tot de beslissing over te gaan om de marathon te willen gaan lopen heeft deze Stichting gedaan. Voor deze kids wil ik gaan lopen en ik hoop dat u / jij je steentje bij wilt dragen middels een donatie !

Steun Football Makes It Happen en laten we er op 7 april 2019 iets moois van maken in Rotterdam !

Hartelijke groet, Gijs ten Hoeve

www.footballmakesithappen.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
67 donaties
€ 1.310,00
Doel: € 1.500,00
87%

Deze actie is gesloten.