Football Makes It Happen

Football Makes It Happen | Geld inzamelen
 
 
Brian van den Bosch loopt Marathon van Rotterdam voor Football Makes It Happen

Ik ben Brian van den Bosch, 21 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Ik heb besloten om op 7 april 2019 de Marathon van Rotterdam te gaan lopen. Niet een kwart, niet een halve maar inderdaad de HELE Marathon (welgeteld 42,2 km). 

Ik doe dit niet omdat ik een weddenschap heb verloren of omdat het me nou super leuk lijkt. Ik doe dit om geld in te zamelen voor de prachtige, strijdlustige stichting: Football Makes It Happen. Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen. 

Met het geld wat ik ophaal wil de stichting Football Makes It Happen zoveel mogelijk van deze kinderen helpen! Ze willen deze kinderen o.a. helpen door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden. 

Kijk vooral even op hun site (http://www.footballmakesithappen.nl/goede-doelen/), hier staan een aantal goede doelen vermeld waar Football Makes It Happen te hulp is geschoten. Het zijn hartverscheurende verhalen over kinderen en ouders die de hulp echt hard nodig hebben.

Ik ben daarom nu hard opzoek naar sponsors en losse donaties. Door deze hartverscheurende verhalen ben ik gebrand om mijn doel te bereiken. Namelijk het ophalen van 1000 euro. Alle beetjes zijn van harte welkom, elke euro is er één. 

Voel je vrij om te doneren, want elk kind hoort lekker te spelen en geen kind verdient het om ziek te zijn.

Alvast ontzettend bedankt.

 

www.footballmakesithappen.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 780,00
Doel: € 1.000,00
78%

Deze actie is gesloten.