Foodtruck

Foodtruck | Geld inzamelen
 
 
3 ambitieuze vrienden willen graag een kans!

Beste vrienden, kennissen, collega's, buren, familieleden, en nog te ontmoeten mensen, 

2019 is het jaar dat we er klaar voor zijn.. Onze opleidingen zijn succesvol afgerond en de carrière in loondienst zit bij de een in het slob en bij de ander wil deze maar niet van de grond komen.                              Maar we staan er nog...3 ambitieuze vrienden die de krachten hebben gebundeld en de sprong hebben gewaagd.  

Zoals vele uit ervaring weten, is het beginnen van een onderneming een hele opgave. Helemaal als moeder zijnde met kinderen.  Tóch zijn wij met z'n drieën tot een leuk idee gekomen dat een niet al te grote investering vergt en toch handelbaar is met rond rennende kinderen. 

We zijn inmiddels zo ver dat de eerste investeringen gedaan zijn. De test periode is in volle gang. Samen met de kinderen en een mixoloog zijn we volop nieuwe combinaties aan het testen op smaak, kleur en visuele aantrekkelijkheid.

Natuurlijk mag en moet heel Nederland de gelegenheid krijgen om onze fantastische slush en overheerlijke smoothies, mimosa's en (virgin) cocktails te ervaren. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig om alle hoeken van nederland te kunnen bereiken.

Wij vragen u, om uit de goedheid van uw hart, een bijdrage te doen om SweetColors op wielen te krijgen.

Alvast bedankt.

 

3 Sweet friends with ambitions full of color.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 230,00
Doel: € 15.000,00
1%

Deze actie is gesloten.