Juridisch Fonds

Juridisch Fonds | Geld inzamelen
 
 

                   *** Juridisch Fonds ***            

Het fundament onder het stikstofbeleid deugt niet!

Er is grote noodzaak dit snel juridisch aan te vechten, in het belang van onze sector. Onze tegenstanders doen dit al vele jaren met succes, het is nú de hoogste tijd om ook juridisch tegengas te geven.

Om dit goed te doen kost veel geld. Het juridisch vooronderzoek is bijna afgerond en we bereiden ons voor op de concrete procesgang, mits er een realistische kans is op een positieve uitspraak. Wanneer erna geprocedeerd kan gaan worden kost dit een veelvoud van dit bedrag. De begroting van deze kosten staat momenteel op € 180000.-- inclusief het juridisch vooronderzoek. Wanneer we ons in meer concrete zaken gaan voegen zal het begrote bedrag veel verder oplopen. 

Steun het Juridisch Fonds als jij ook vind dat dit MOET gebeuren! Laat je mailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Rechtstreeks steunen kan ook op rekeningnummer NL52INGB0008661378 ten name van Stichting Agractie Nederland met vermelding 'fonds juridische ondersteuning'.
(dit scheelt de afdracht aan doneeractie.nl)

Hartelijk bedankt voor iedere bijdrage, klein en groot! We zullen deze nuttig besteden in het belang van onze sector en regelmatig de uitgaven verantwoorden!

Bestuur Agractie NederlandEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

533 donaties
€ 41.948,00
Doel: € 180.000,00
23%