Fonds gehandicapten sport

Fonds gehandicapten sport | Geld inzamelen
 
 
Steun W doubleyou! En doneer aan Fonds Gehandicaptensport.

Wie zijn wij?

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten voor mensen met een handicap is namelijk nog steeds niet vanzelfsprekend.

Fonds Gehandicaptensport maakt daarom samen, als één team, mogelijk dat iedereen met een handicap structureel kan sporten. Sport (ver)bindt en raakt! Wij vinden dat niemand buitenspel mag staan en stoppen niet voordat we dat gerealiseerd hebben.

Met het positief beïnvloeden van de beeldvorming rond gehandicaptensport willen wij Nederlanders inspireren om gehandicaptensport als vanzelfsprekend te zien en actief hierin te participeren, zodat mensen met een handicap altijd en overal kunnen sporten!

En wij gaan hun daarbij nog extra helpen. Wij studenten van het CIOS Goes organiseren activiteiten om geld binnen te halen voor het fonds gehandicaptensport. Dit doen we doormiddel van het opzetten van een stichting genaamd: W-doubleyou. Deze naam staat voor een tweede jij. Ook zouden wij het super vinden dat naast de opbrengst van de inschrijvingen er ook nog extra gedoneerd wordt aan fonds gehandicaptensport.

Willen jullie ons helpen? Doneer hier dan u bijdrage of kijk op onze facebook: https://www.facebook.com/stichtingdoubleyou/. Op onze facebook wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.