Follow yoursoul

Follow yoursoul | Geld inzamelen
 
 
Help mij bij mijn persoonlijke ontwikkeling omdat ik mij wil inzetten voor de vrouwen

Beste heer/mevrouw,

Om een oproep te doen is voor mij een stap die ik nooit zal zetten als dit niet een groot verlangen was geweest. 

Ik ben Cindy Scholte en ik doe deze oproep omdat ik jullie hard nodig heb voor mijn bedrijf Follow-yoursoul. Mijn bedrijf wil ik laten uitgroeien tot een proffessionele vrouwencoach praktijk. Ik wil vrouwen weer in hun kracht zetten en ondersteunen om jezelf te helen en je het leven weer laten zien zoals die hoort te zijn, zoals rust creëren in je hoofd ,geluk ervaren en vooral het leren houden van jezelf. 

Op dit moment doe ik de opleiding persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen en in Mei heb ik dit afgerond.

Ik ben alleenstaande moeder van drie jongens en de energie die ik krijg van mijn bedrijf zorgt dat we elke dag dankaar kunnen zijn. Toch kan ik net alle ballen in de lucht houden en voor mijn gezin zorgen. Vandaar deze oproep. 

Echter ben ik erachter gekomen dat ik nog verder moet gaan studeren om echt alles eruit te halen wat er wordt aangeboden. 

Nu zit ik al weken naar een opleiding te kijken die zeker gaat aanvullen bij mijn bedrijf, het eerste jaar is een jaarprogramma van 6000 euro die ik moet gaan volgen om vervolgens tien maanden de opleiding kan gaan doen van Tamara Beekmans.  

Dit is echt wat mijn hart naar verlangt en helaas kan ik dit zelf niet bekostigen. Ik zou zoveel verschil kunnen maken voor de vrouw.  Ik heb een zeer heftige verleden achter mij liggen en weet wat het is om er alleen voor te staan. Daarom wil ik voor de vrouw gaan staan en terwijl ik dit typ voel ik de passie in mijn hart en wil ik nog meer groeien en leren en alle tools weten om een goede coach te zijn. 

Je kunt me gaan volgen op facebook Follow-yoursoul kun je even een kijkje nemen en weet je wie ik ben.  

PS Alle kleine bijdragen zou ontzettend helpen😘

Bedankt! 

Liefs CindyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.