Flying Dragon wk kempo 2017

Flying Dragon wk kempo 2017 | Geld inzamelen
 
 
Shaolin Kempo Hsinshih doet mee met wk kempo 2017 steunt u ons?

World Kempo Championship 2017

Wat is kempo?

Kempo is een disciplinaire verdedigingssport die haar oorsprong in China vind. De leden van onze vereniging beoefenen Shaolin Kempo Hsinshih, een variatie op het kempo in het algemeen. En daarin zijn wij uniek; er is geen enkele andere kempovereniging in Nederland die deze tak van kempo aanbiedt.

Respect en discipline zijn belangrijke termen in onze do-jo (trainingsruimte). Genoeg discipline om thuis door te trainen, en jezelf dat extra zetje geven voor de volgende band. Genoeg discipline om de balans te vinden tussen een hobby en een verantwoordelijkheid (geldt voor de coaches onder ons). En genoeg respect om de sport en haar regels/tradities te accepteren en te volgen. Genoeg respect om voldoende rekening met elkaar te houden tijdens een sparring (boksen).

De combinatie van deze twee belangrijke termen zorgt voor een prettige en veilige sfeer tijdens onze trainingsuren.

Het World Kempo Championship 2017

Ons team bestaat uit: Bianca van den Dikkenberg, Rik van Dijk, Jan Horn, Geert Cornelissen, en onze coaches Remco mulder en Rene hegeraat.
Dit jaar is het WKC in Albufeira, Portugal. Aangezien dit een dure streek is zal dit jammer genoeg een investerende onderneming worden. Het wereldkampioenschap is van 26 tot en met 30 april. De laatste wegingen zijn echter een dag daarvoor wat ervoor zorgt dat we eerder aanwezig moeten zijn.

Waarom ons doneren?

Hard werken is voor ons een must. Het is daarom ook niet puur geluk dat wij vele mooie resultaten hebben behaald op de Nederlandse kampioenschappen van kempo. We hebben nu drie keer achter elkaar meegedaan en elke keer zijn we met zowel medailles als bekers teruggekomen. Hard werken is voor ons de sleutel tot succes en daar zal het dus zeker niet aan ontbreken.

Vanuit onze vereniging is er helaas geen mogelijkheid voor subsidie voor dit avontuur in Albufeira. Juist daarom hebben wij deze sponsering of donaties heel hard nodig! 

Ons doneren is niet voor niks!

Nee, dat las u goed. Wij zijn bereid een aanlokkende tegenprestatie te bieden bij een donatie van ondergenoemde grootte: 

€20 - een maand gratis trainen bij ons.

€50 - drie maanden gratis trainen bij ons.

€250 - een workshop in overleg met ons (deze optie is vooral aanlokkelijk voor bedrijven).

Info over onze bond

Wij als vereniging zijn aangesloten bij de KAN (kempo associatie Nederland). Dit maakt ons ook "gerechtigd" om deel te nemen aan wedstrijden.

Onze trainingslocatie is in Escharen (gemeente Grave) in de provincie Brabant. Info over de training en het precieze adres is allemaal te vinden op onze website: flyingdragon.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 565,00
Doel: € 4.500,00
12%

Deze actie is gesloten.