Florian Brouwer

Florian Brouwer | Geld inzamelen
 
 
Een half jaar zeilen én naar school gaan op driemaster Thalassa

Mijn naam is Florian Brouwer, ik ben 15 jaar en ik heb een droom: een half jaar lang zeilen op de driemaster Thalassa samen met andere jongeren met als bestemming het Caribisch gebied. Dit wil ik graag gaan doen met School at Sea. Tijdens deze zeiltocht maak ik gewoon al mijn schoolwerk, maar tegelijkertijd zal ik ook leren zeilen, heel wat van de wereld zien en veel ontdekken over mijzelf en het samenwerken met anderen. Deelnemen aan deze reis vereist wel heel wat doorzettingsvermogen, voorbereiding en geld. In mijn eentje gaat me dat niet lukken. Daarom heb ik uw hulp nodig!

Deelnemen aan School at Sea kost € 125,- per dag en de zeilreis duurt in totaal 182 dagen ....

Dat betekent dat ik in totaal ruim € 22.000,- nodig heb om mee te kunnen doen met dit project. Ik ben nu bezig om het geld voor deze reis zelf bij elkaar te krijgen met behulp van crowdfunding, sponsoring, speciale acties en natuurlijk met een bijbaan deze zomer. Via Doneeractie.nl wil ik in totaal graag € 7000,- bij elkaar verzamelen.

Natuurlijk lever ik ook een tegenprestatie. Bij een donatie van minimaal € 125,- is het mogelijk om zelf te kiezen voor welke dag die bijdrage is bedoeld. Dan maak ik op die dag een speciale foto die ik als bedankje opstuur. Ik ga op 21 oktober in Amsterdam aan boord van de Thalassa en op 21 april komen we in IJmuiden weer aan. Dus kies een dag met een speciale betekenis of gewoon een willekeurige dag, dat kan allebei. Dan stuur ik van die dag een bijzondere foto.

Meer informatie en andere sponsormogleijkheden (ook voor bedrijven) zijn te vinden op www.florianatsea.nl

Alvast dank voor uw belangstellig en uw bijdrage!

 

Florian Brouwer

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 80,00
Doel: € 6.000,00
1%

Deze actie is gesloten.