Floating on Wine

Floating on Wine | Geld inzamelen
 
 
Wij, Schoevers studenten, gaan een evenement organiseren voor het goede doel Free a Girl.

Lieve Allemaal!
Wij zijn Amanda, Charlotte, Lotte, Sabine en Jade, leerlingen van Schoevers HBO 2de jaar Officemanagement. Wij hebben de uitdagende opdracht gekregen om een evenement te organiseren met het doel om geld op te halen voor een goed doel. Wij hebben voor het prachtige doel Free a Girl gekozen.

Wat is Free a girl?
Free a Girl zet zich in om minderjarige meisjes uit de prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Ze zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Irak, Laos, Nederland, Nepal en Thailand. Wij vinden dat ieder kind het recht heeft om veilig op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen iedere vorm van commerciële seksuele exploitatie.

Ons evenement gaat er als volgt uitzien:
Wij willen een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam organiseren onder het genot van heerlijke wijntjes en hapjes. Ook willen we tijdens de rondvaart een loterij gaan verzorgen. Dit zal plaatsvinden op 16 maart.

Om dit evenement te realiseren hebben wij wel geld/sponsoren nodig. Wij willen u vragen om een bedrag te doneren. Denkt u dat u ons op een andere manier kan helpen? (Bijvoorbeeld door wijn, hapjes, spullen voor de loterij te sponsoren) Dat mag natuurlijk ook! Alle hulp is welkom. U kunt altijd een mail sturen naar floatingonwine@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 95,00
Doel: € 2.000,00
4%

Deze actie is gesloten.