Floaten in West Friesland

Floaten in West Friesland | Geld inzamelen
 
 
Help mee om maximale lichamelijke en geestelijke ontspanning naar West Friesland te halen.

Steun het eerste floatcentrum in West-Friesland

Ik ben Felon La Pierre. Al jarenlang sportmasseur in hart en nieren, met een droom. Ik wil floaten naar West-Friesland brengen. Floaten wordt een steeds bekender fenomeen in Nederland. In veel landen maken mensen wekelijks gebruik van deze techniek. Waarom? Je gaat je er beter van voelen doordat je gewichtloos en zonder prikkels drijft op zout water. 1 uur floaten kan dezelfde rust opleveren als 5 uur slapen! 
Floaten wordt onder andere ingezet bij burn-out klachten en slaapproblemen. Ook tijdens de zwangerschap kan floaten een enorme ontspanning brengen. Tijdens het floaten drijf je gewichtloos in het water en wordt rug en bekken ontlast. Hierdoor verlicht het pijn en stijfheid. Ook versnelt het je herstel na sport of zware inspanning

Revolutie in West-Friesland

Sinds kort heb ik een prachtige ruimte gehuurd in Zwaag aan de Corantijn 7C en ik ga floaten vanaf daar naar West-Friesland brengen. Ik ben al gewend om met massage rust en ontspanning te brengen en floaten is een prima aanvulling. Ik introduceer deze nieuwe vorm graag aan de mensen in West-Friesland.  

Investering

Het bouwen van een floatcentrum kost geld. Om dit te bouwen breng ik een stuk eigen vermogen in, maar er is nog een investering nodig waarbij ik jouw hulp vraag middels deze crowdfunding. Als je bereid bent om een donatie te doen lever ik graag een tegenprestatie.  

Hoe kan je mij steunen

Tot 25,-- Dit ontvang ik graag als steun en ben je daar zeer erkentelijk voor
25,-- Bij deze bijdrage ontvang je € 25,-- korting op je eerste foatingsessie (1 jaar geldig). Je floatsessie kost dan nog € 14,50
50,-- Bij een donatie van €50,- of meer krijg je een floatsessie van zestig minuten plus vijf % korting op alle floatsessies in het eerste jaar na opening.
100,-- Bij een donatie van €100,- of meer krijg je een floatsessie van zestig minuten, een massage van dertig minuten en tien % korting op alle floatsessies in het eerste jaar na opening.

Bewaar daarom uw betalingsbewijs of een screenshot voor als u de eerste keer komt, daarmee kunt u uw korting claimen.

Hopelijk tot binnenkort

Dus wil je helpen om onze regio te verrijken met een floatcentrum en daarmee mijn droom te verwezenlijken? Dan kun je mij via deze actie steunen. Alvast bedankt voor je hulp en tot snel, in het eerste en enige floatcentrum in West-Friesland!

Weten wat floaten is? Lees er hier alles over, https://www.felonlapierre.nl/wat-is-floaten/ 

Note: Alle donaties worden apart gezet, mocht het onverhoopt niet lukken om alles te realiseren kan elke donatie terug gestort worden en dat zal dan via de social media kanalen worden gecommuniceerd. 

Op de hoogte blijven alle vorderingen? Volg alles via:

Facebook

Instagram

Linkedin

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 2.050,00
Doel: € 15.000,00
13%

Deze actie is gesloten.