Fleur de lis operatie en borstcorrectie voor mijn

Fleur de lis operatie en borstcorrectie voor mijn | Geld inzamelen
 
 
Fleur de lis operatie borst correctie voor me vrouw

Lieve mensen,

 Na een jarenlange strijd om de overtollige kilo’s kwijt te raken, heeft mijn partner begin dit jaar een  een gastric bypass operatie ondergaan.

Na een heftige tijd ben ik onwijs trots op mijn vrouw! Niet alleen door de kilo’s die ze kwijt is, maar ook doordat ze gezond en actiever is gaan leven. We genieten daar enorm van samen met onze lieve dochter. Achter haar mooie glimlach op de foto hierboven zit wel een stuk verdriet. Want ze is erg onzeker door het overtollige vel waar ze nu mee moet leven.  Het belemmert haar ook een stuk in het bewegen.

Ze is altijd al mooi geweest, maar ze zal nog meer gaan stralen als ze deze laatste stap kan zetten. Helaas worden de nodige operaties (buikwand- en borstcorrectie) niet vergoed door de verzekeraar en gaan wij het alleen niet redden.

Ik wil haar graag helpen doormiddel van deze  crowdfunding actie om de nodige operaties op korte termijn voor haar werkelijkheid te laten worden, want dat verdient ze.

Bedankt voor jullie hulp!

Youri
09-04-2019

Zijn helaas nog lang niet bij het streef bedrag we sparen zelf door en hopen dat er nog mensen zijn die willen aansluiten. En hopelijk kan ze dan op termijn als nog de operatie laten doorgaan

Groetjes youri


5 donaties
€ 100,00
Doel: € 7.500,00
1%

Deze actie is gesloten.