Flatbrand slachtoffers nieuwjaarsbrand Arnhem

Flatbrand slachtoffers nieuwjaarsbrand Arnhem | Geld inzamelen
 
 
Het opgehaalde bedrag is om moeder en dochter financieel te ondersteunen.

Bij de hevige brand tijdens de nieuwjaarsnacht in Arnhem aan het Gelderseplein, kwamen vader Raymond van 39 en zijn zoon Jelle van 4 om het leven en raakten moeder Kim en dochter Romy zwaargewond. In plaats van een mooi begin van het nieuwe jaar werd het een gitzwarte nacht. 

Dat het een diepe impact heeft merken wij om ons heen, in Arnhem en ver daarbuiten. 

Kim en Romy zijn nu gelukkig buiten levensgevaar! En laten wij nu met ons allen proberen om voor hen wat meer financiële zekerheid te krijgen. Zodat zij straks samen, in hun eigen huis kunnen blijven wonen en weer enigszins hun leven op de rit kunnen zetten. Wij hopen dan ook dat het gedoneerde geld op de rekening van Kim en Romy zal gaan helpen, zodat ze niet ook nog financieel een klap te verwerken krijgen.

Officiële Doneeractie Kim en Romy
20-01-2020

Deze officiële doneeractie ten behoeve van Kim en Romy is gesloten. Familie en vrienden willen iedereen bedanken voor de donaties en lieve woorden die zijn achtergelaten. Het verzamelde geld zal Kim en Romy helpen om het leven weer enigszins op de rit te krijgen.


Officiële Doneeractie Kim en Romy
10-01-2020

Wij willen iedereen bedanken voor de inmiddels binnengekomen donaties. Het aantal donaties en reacties zijn overweldigend en het steunt de nabestaanden. Ook willen wij graag de media bedanken voor de aandacht die gegeven is aan deze doneeractie. Er liep ook een tweede inzamelingactie op deze site vanuit een ander initiatief, deze actie is in goed overleg stopgezet en het bedrag wat daar is opgehaald wordt overgeheveld naar deze doneeractie. Ook iedereen bedankt die hier aan bijgedragen heeft.

Iets meer informatie over de achtergrond van deze doneeractie kunt u vinden via dit nieuwsartikel; https://www.hartvannederland.nl/aanbevolen/2020/doneeractie-gestart-voor-slachtoffers-van-de-flatbrand-tijdens-nieuwjaarsnacht-arnhem/


699 donaties
€ 14.120,00

Deze actie is gesloten.