Fix FixSit

Fix FixSit | Geld inzamelen
 
 
Brand verwoest loods van jonge ondernemers. Help ze een nieuwe start te maken!

Project fix FixSit

(for people abroad see below dutch text!)

Zaterdag 22 april hebben Hidde van der Straaten en Remy Jansse van de decorbouwbedrijf FixSit hun loods in vlammen zien opgaan. Wij, Jelske en Mariska, zijn een crowdfundingscampagne gestart om Fixsit te ondersteunen en daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Want alleen met jullie hulp kan FixSit blijven bestaan.

Het op te halen streefbedrag is €50.000. Dit is nodig voor het huren van een nieuwe loods, werkplaatsinrichting, aanschaf gereedschappen, het investeren in machines, materialen voor decorstukken en aanschaf van een heftruck. Kortom: Alles wat Fixsit nodig heeft voor een nieuwe doorstart

De loods is op 22 april totaal verwoest door een immense brand. Alle decorstukken van klanten, belangrijke bouwwerken, dure machines, materialen en onvervangbare persoonlijke spullen zijn verloren gegaan. Omdat een loods met zoveel verschillende bedrijven niet kan worden verzekerd zijn de jongens alles, maar ook echt alles kwijt.

De jongens staan letterlijk met lege handen en zijn enorm aangeslagen. Remy verloor zijn vader drie maanden geleden na een strijd tegen kanker. Persoonlijke spullen en herinneringen aan zijn vader lagen ook in de loods. Hidde en zijn vriendin zijn in verwachting van hun eerste kindje. Een tijd die je als aankomende papa en mama op een roze wolk hoort te zitten.

Minimaal zijn de jongens €100.000 kwijt aan alles wat zij de afgelopen 7 jaar hebben opgebouwd. Gelukkig zitten Remy en Hidde vol strijdlust en willen ze hun bedrijf zo snel mogelijk weer opbouwen. Dit kan alleen met steun, in wat voor vorm dan ook, van zo veel mogelijk mensen.

Het festivalseizoen staat voor de deur, en vele decorstukken stonden in de planning om ingezet te worden de aankomende maanden. Deze decorstukken moeten zo spoedig mogelijk opnieuw gebouwd worden, om de inkomstenstroom opnieuw op gang te brengen.

Help Remy en Hidde weer overeind. Samen staan we sterk.

For our ppl abroad: on this platform there are no options for internation payments, I believe you are here to donate so here is their account number! Thank you so much for your support! LOVE!

FIXSIT NL81RABO0156745941 or use the red 'DONEER' on the right!

If this still doesn't work send me an email: jelske@petersonstoop.com

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

429 donaties
€ 27.430,00
Doel: € 50.000,00
54%