Fiscale revolutie voor een betere toekomst

Fiscale revolutie voor een betere toekomst | Geld inzamelen
 
 
FISCALE REVOLUTIE, NIEUW BELASTINGSTELSEL, WWW.WORLDTAXSYSTEM.COM

Wij streven naar een eerlijker belastingstelsel. Een belastingstelsel dat zorgt voor een betere verdeling van rijkdom en dat zorgt voor evenwicht tussen economie en ecologie.
Maar ook streven we naar een belastingstelsel dat meer evenwicht brengt in de consumptie van goederen. Goederen die ecologisch verstorend zijn, goederen die a-sociaal verkregen zijn (kinderarbeid ed.), goederen die natuurlijke rijkdommen teveel verbruiken. Die worden in het door ons voorgestelde stelsel zwaarder belast. Dus een systeem dat ook zorgt voor evenwicht tussen economie en het verbruik van goederen. Wij zien hier een mooie plaats voor een vermogensmutatiebelasting en een verbruiksbelasting. De volgende economieën worden door deze belastingen ondersteund in plaats van belast, zoals we thans doen.
Humane economie
Deel economie
Verander economie
Circulaire economie 

Let op dit is geen ééndagsactie maar een project waar al 5 jaar intensief en in alle vrije uurtjes belangeloos en voor niets aan is en wordt gewerkt!!

Maar om dit alles zo ver mogelijk uit te werken, dienen er studies gevolgd te worden, vooral door de voorzitter HJ Willemsen. Hij is fiscalist en heeft al vele jaren een eigen praktijk. Hij put dus uit de nodige praktijk ervaring maar ook uit zijn studies. In de fiscaliteit is hij all round, maar dit vergt ook de nodige know how inzake het milieu. Zijn uren zijn gratis en speciaal voor ons nageslacht is dit DE OPLOSSING!

Maar helaas de studies kosten geld vandaar deze actie.

WIJ HOPEN OP UW STEUN, NIET VOOR ONSZELF MAAR VOOR HET NAGESLACHT VAN ONS ALLEMAAL!

VERDER WILLEN WE U ER OP ATTENDEREN DAT WIJ IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN ANBI STATUS, DUS UW DONATIES ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR BINNEN DE DAARVOOR GESTELDE GRENZEN. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 140,00

Deze actie is gesloten.