Firefighter Stairclimb steun Bevrijd van PTSS

Firefighter Stairclimb steun Bevrijd van PTSS | Geld inzamelen
 
 

Firefighter Stairclimb organiseert op 11 september 2022 een trappenloop in het World Trade Center Almere. Hier gaan brandweer, politie, ambulance, defensie en oud-gedienden 600 tredes traplopen. Ter nagedachtenis aan de gevallen slachtoffers van 9/11 New York.

Veel geüniformeerden maken heftige gebeurtenissen mee in hun leven. Hierdoor krijgen sommige te maken met Ptts, daarom steunen wij dit goede doel. Bevrijd van PTSS

de Missie van Bevrijd van ptss:

De kwaliteit van de zorg voor mentale gewonden te verbeteren en verhogen. Door zelf te laten zien hoe het anders kan middels het initiëren van kennismakingsgesprekken met trainers, coaches en ervaringsdeskundigen om vervolgens samen de strijd aan te gaan.

Als Stichting Bevrijd van PTSS bieden wij geen behandelingen aan, maar richten wij ons erop om uniformdragers in contact te brengen met trainers, coaches en ervaringsdeskundigen die zich gespecialiseerd hebben in het helpen van veteranen en (oud-) geüniformeerden met een metaal en/of fysiek trauma. Tijdens hun inzet hebben ze vaak met de meest ingrijpende gebeurtenissen te maken. Gebeurtenissen die soms grote gevolgen hebben ervoor zorgen dat iemand moet gaan "overleven" in plaats van leven.

Naast dat we (gedeeltelijke) financiële ondersteuning bieden voor behandelingen die buiten de reguliere zorg vallen, bieden we (familie)uitjes aan die prikkel-vrij zijn. PTSS heb je namelijk niet alleen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
68 donaties
€ 2.595,00