Financiele hulp gevraagd voor film | Geld inzamelen
 
 

Financiele hulp gevraagd voor film

Film Recht van overpad

Financiele hulp gevraagd voor film

Film project PEarls

 

De creatieve markt heeft ook uw hulp nodig

Sinds het begin van de Corona crisis staat de entertainment industrie aan de zijlijn. Met een grote groep acteurs en andere creatievelingen vormen we samen een community. 

Corona heeft roet in het eten gegooid. We mogen niet meer doen waar we zo goed in zijn en het liefste doen. Een prachtige filmische beleving bouwen en van elke deelnemer een HELD maken.

Vanaf maart 2020 mochten we niet meer werken aan onze passies en talenten. We waren de eersten die moesten stoppen en zullen de laatsten zijn die weer aan het werk mogen. Velen zijn nog werkloos, anderen werken gedeeltelijk, weer anderen doen inmiddels ander werk. Enkele maanden geleden heeft een van onze collega’s het initiatief genomen om alles weer een keer te bundelen in de vorm van het maken van een film. Actrice Lynn Tackaert  heeft een grote groep kunnen enthousiasmeren. In korte tijd werden alle disciplines gebundeld; scriptschrijvers leverden in een recordtijd een hilarisch draaiboek. Een ervaren productieteam ging aan het plannen en de cast werd aangenomen. Een budget werd gereserveerd en in een echte recordtijd gingen we met alle neuzen dezelfde kant op, aan de slag. Voor sommigen een must om trouw te blijven aan het vak en van een eenzame periode weer even in te kunnen stappen. De kracht en verbinding van onze community was weer levend. 

Vorige week zijn we met onze creatieve Pareltjes, met de opnamen van de komische film “Recht van overpad” gestart op onze eigen gevangenis locatie De Kruisberg in Doetinchem.

Professionals waren binnen de community volop aanwezig in elke tak die nodig is voor een echte speelfilm. Het enige dat we niet echt voldoende in huis hadden, was een profi cameraploeg. We kozen ervoor om die toch in te vliegen. Als je voor de camera al de benodigde kwaliteit kunt neerzetten is het een regelrechte Zonde wanneer je dat niet professioneel vastlegt.

We komen door deze belangrijke beslissing niet uit met het vastgestelde budget en hebben hulp nodig van buitenaf om onze droom te kunnen verwezenlijken; af te kunnen maken.

Heb jij (of ken je mensen met) een warm hart voor creatieve producties? Gun jij de stuurlui die niet mogen uitvaren van het kabinet, om hun krachten te bundelen in een prachtige film. Kun je wat missen om ons te helpen?
We zijn een crowdfunding actie gestart om over 2 weken onze film te kunnen voltooien.


We zijn blij met elke bijdrage.

 

BVD

Namens het productie team

Marcel Willems
Penningmeester crowdfunding Film project PEarlsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

15 donaties
€ 475,00
Doel: € 3.000,00
15%

Deze actie is gesloten.