Financiële hulp na faillissement klant

Financiële hulp na faillissement klant | Geld inzamelen
 
 
Financiële hulp vanwege faillissement klant

Begin dit jaar heb ik met mijn bedrijf een financieële tegenvaller gekregen door faillissement van een klant. Ik kon gelukkig de salarissen en het vakantiegeld van mijn medewerkers uitbetalen zodat die geen schade hiervan ondervonden. Ook er voor gezorgd dat ze aansluitend op een goede plek weer aan de slag konden.

Met de crediteuren kon ik afspraken maken dat ik enkele maanden respijt kreeg om de problemen op te lossen om de rekeningen te kunnen betalen. helaas ondervind ik nog steeds financiële problemen omdat er nog rekeningen komen die op deze periode betrekking hebben.

Het betreft hier o.a. rekeningen van een pensioenfonds en verzekeringen.Ik hoop dat iemand mij hulp kan bieden zodat ik mijn bedrijf kan voortzetten en niet in een faillissement meegetrokken wordt.

We waren bezig met het opstarten van een nieuw project om voortijdige schoolverlaters, herintreders en statushouders een technische opleiding aan te bieden. helaas is door dit faillissement dit project afgebroken. Ik hoop dat we door deze inzameling dit project weer kan opstarten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.