Fight MS 4 Ziya

Fight MS 4 Ziya | Geld inzamelen
 
 
help Ziya zijn strijd tegen MS.

Mijn naam is Ziya ben 27 jaar oud, sinds januari 2018 de diagnose ontvangen van PPMS. Ik behoor tot de kleine groep mensen met MS die de primair progressieve vorm hebben. Gezien de progressie van de ziekte wil ik niet stil zitten en vechten voor mijn gezondheid en mijn gezin. Hierom heb ik gekozen om HSCT ( hematologisch stamcel therapie ) te ondergaan. Omdat ik graag de vader wil zijn die ik altijd voor ogen had, is de wilskracht groot. Omdat de behandeling niet wordt vergoed en dus 100% voor eigen rekening is, heb ik jullie hulp nodig. Voor de behandeling en nazorg is €50.000 nodig. Alle kleine beetjes helpen ook een dua.

Doneren via Tikkie? -> www.fightms.nl

 

Mijn verhaal:

 

Wie ben ik ?

Aangenaam ik ben Ziya, 27 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam. Getrouwd en vader van een dochtertje van 9 maanden oud. Als begin twintiger kon mijn geluk niet op, ik was altijd in voor leuke activiteiten met vrienden zoals zwemmen, potje tennissen, vakanties en nog veel meer. Ook was ik altijd de handyman binnen de familie en deed dan ook alle klusjes in en rondom huis. In 2016 heb ik een carrière switch gemaakt naar een baan waar ik als kleine jongen al van droomde; buschauffeur.

Midden 2017 begon ik rare klachten te krijgen in mijn rechter knie. Vlak voor het moment van strekken, had ik een rare trilling waar ik geen controle over had. Met deze klachten ben ik eind 2017 naar de huisarts gegaan. Zo belandde ik in de bekende medische molen. In januari 2018 kreeg ik uiteindelijk de diagnose PPMS.

 

Wat nu?

Daar sta je dan als 26 jarige je krijgt de diagnose van een ziekte genaamd MS waar je niets over weet, de diagnose heeft mijn leven drastisch veranderd. Waar je normaal vertrouwd op je lichaam en weet wat je lichaam aankan, zijn het nu de buitenstaanders die beter weten wat ik kan en wat niet. In mijn hoofd kan ik alles nog maar helaas wordt ik met mijn neus op de feiten gedrukt op moment dat ik iets wil gaan doen. In mijn hoofd is het een kleine moeite om een schroefje met een schroevendraaier los of vast te draaien, maar jammer genoeg lukt zoiets kleins me niet door de trilling in mijn hand, de aansturing en coördinatie die niet meer doen wat ik wil.

 

Wat wil ik?

Sinds het moment dat ik hoorde dat ik MS heb, heb ik van alles geprobeerd. Van bijentherapie tot cupping tot symptoom bestrijdende medicatie en zelfs het beste wat er in Nederland is voor PPMS namelijk Ocreluzimab ( een remmer ). Maar helaas heeft niets mij geholpen. Dus nu wil ik deze stap nemen voor HSCT. Hoe sneller ik mij laat behandelen hoe groter de kans dat ik de progressie kan stoppen, misschien zelfs verbetering kan ondervinden. Deze kans wil ik dus niet laten gaan.

 

Mag ik je hulp?

Deze behandeling is mijn kans om de MS te stoppen en eventueel zelfs verbetering te ondervinden. Ik heb hierbij jullie hulp hard nodig. Het bedrag wat nodig zal zijn om mij te laten behandelen in Rusland + nazorg is € 50.000 elke donatie is welkom om achteruitgang van mijn huidige situatie te voorkomen. Ik zal jullie via Facebook en status updates ( zie home page ) op de hoogte houden van  mijn inzamelingsproces, de behandeling en erna.

 

Mijn dank is groot,

Ziya

 

Doneren via Tikkie? -> www.fightms.nl

Ook kun je zelf overmaken naar:

NL65INGB0009284951

t.a.v. Stichting Fight Ms

BIC;  INGBNL2A

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1065 donaties
€ 19.440,00
Doel: € 50.000,00
38%