Fight Against Diabetes

Fight Against Diabetes | Geld inzamelen
 
 
In mei stap ik de ring in om geld op te halen voor meer onderzoek naar Diabetes type 1

Zonder enige bokservaring heb ik besloten om mijzelf dit jaar uit te dagen door een bokswedstrijd aan te gaan om letterlijk te vechten tegen diabetes type 1. Deze wedstrijd vindt op 25 mei plaats in de Apollohal, te Amsterdam. Ik train nu meerdere keren in de week om mij zo goed mogelijk voor te bereiden en het 3 keer anderhalve minuut vol te houden. 
Dit boksgala is georganiseerd om geld in te zamelen voor stichting DON, DON maakt nieuwe baanbrekende onderzoeken naar de genezing van Diabetes type 1 mogelijk. 

Diabetes type 1 is een auto-immuunziekte. Dat betekent dat het afweersysteem zich vergist. Normaal ruimt het afweersysteem alleen ziektes op, maar bij sommige mensen vernielt het afweersysteem de cellen die insuline aanmaken, in de alvleesklier. Zonder de stof insuline kun je niet leven, want die regelt je bloedsuiker. Iemand met diabetes type 1 moet elke dag zijn of haar bloedsuiker meten, insuline spuiten of een pompje dragen. Je kunt nauwelijks een hap eten zonder te berekenen hoeveel insuline ervoor nodig is, deze behandeling herhaalt zich elke dag, 365 dagen van het jaar. In Nederland hebben ruim 1,2 miljoen mensen diabetes en dit aantal blijft wekelijks stijgen. 

Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd heb ik jullie hulp nodig om geld in te zamelen voor Stichting DON. Elk beetje helpt en jullie sponsoring wordt ontzettend gewaardeerd namens mij en Stichting DON. 

Jullie hebben altijd geluk, of ik win of verlies het opgehaalde geld komt altijd terecht bij DON.

Alvast heel erg bedankt voor het sponsoren, delen en/of lezen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 1.840,00
Doel: € 2.500,00
73%

Deze actie is gesloten.