Fietsreis van Amsterdam naar Barcelona met broer

Fietsreis van Amsterdam naar Barcelona met broer | Geld inzamelen
 
 
Wij willen een fietsreis van Amsterdan naar Barcelona maken.

Hii,

Mijn broer Merlijn en ik (allebei 20) houden erg van reizen. Vroeger zijn wij vaak samen met onze ouders met de auto in de zomervakantie naar Frankrijk gegaan voor een paar weken om daar de vakantie te vieren. In het begin vaak Noord Frankrijk maar naarmate wij ouder werden gingen  wij meer naar het zuiden van Frankrijk. En hier hebben wij veel goede herinneringen aan. Ik (Yannick) ben ook voor school voor een Front Office stage (van een halfjaar) naar Alcudia, Mallorca, gegaan en hier had ik de tijd van mijn leven. En tijdens een Engels talencursus hebben wij ook veel mensen uit Spanje ontmoet. En we houden gewoon van het lekkere klimaat en het lekkere eten.

Mijn broer en ik willen graag de fietsroute van Amsterdam naar Barcelona (ong 1600 km) maken. Dit is echt een droom van ons. Het is een beetje vakantie maar vooral een vette roadtrip.

We zijn al een beetje begonnen met trainen. Ons doel is om ong. 70 km per dag te fietsen (ideaal is natuurlijk 100km per dag). Met dit tempo zouden wij er ongeveer 23 dagen over doen maar wij zijn ook van plan om soms een dag rust te nemen om wat leuke dingen te doen.Ik denk dat we voor de totale route uiteindelijk 30 dagen kwijt zijn.

Aan het einde van elke dag zoeken we een camping om te overnachten (eventueel een hostel) en hier zetten we ons tentje neer.

We zijn al een beetje aan het kijken wat we allemaal nodig hebben voor de fietsreis, het is een hele hoop.

We hebben voornamelijk een erg goede fiets nodig voor deze reis en een goede trekfiets kost erg wat. Vanwege onze studie hebben wij helaas niet de luxe om te sparen, daarom deze doneeractie.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.