Fietsen voor een nieuwe start

Fietsen voor een nieuwe start | Geld inzamelen
 
 
3 vrienden gaan 300 km fietsen voor hun verlamd geraakte vriendin Elvira

Wat begon als een heerlijke lente dag eindigde in een grote nachtmerrie voor onze goede vriendin Elvira Hensums.
Afgelopen 14 Mei is onze goede vriendin Elvira tijdens een race met haar motorfiets op het circuit van Zandvoort onderuit gegaan. Helaas heeft ze bij deze valpartij 2 ruggenwervels gebroken, 2 nekwervels beschadigd, een ingeklapte long en een beschadigde ruggenmerg opgelopen.
Ze is direct geopereerd om de 2 rugwervels te stabiliseren maar helaas bleek de schade al onherstelbaar te zijn.
De altijd vrolijke en actieve Elvira kreeg te horen dat ze vanaf onder de borst verlamd is geraakt en dus nooit meer zal kunnen lopen.
De sport en hobby die haar zo dierbaar is en zo veel plezier en vrienden opgeleverd heeft, heeft in 1 klap het leven van haar en haar vriend Martijn ploteseling en definitief veranderd.

Nadat wij dit vreselijke nieuws te horen hebben gekregen en de ongeloof en het verdriet ruimte gemaakt heeft voor positieve energie kwamen wij op het idee om een uitdaging aan te gaan om op deze manier geld in te zamelen.
Geld wat nodig gaat zijn voor bijvoorbeeld aanpassingen in en om huis, vervoersmiddelen en haar nieuwe passie, handbiken.

Hierom hebben wij, Michael Ham, Kees Louter en Jan-Willem Louter besloten om ons in te schrijven voor de IJSSELMEER CHALLENGE. Deze challenge wordt 19 Augustus aanstaande verreden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport en is een fietstocht in de omgeving van het Ijselmeer.
Deze fietstocht is in de volgende afstanden te fietsen:

50 Km, 100 Km, 150 Km, 200 Km en 300 Km.

Wij hebben besloten om ons alle 3 in te schrijven voor de 300 Km tocht.
Gezien onze beperkte wielren ervaring zal dit voor ons een hele beproeving worden maar wel een beproeving met een goed doel !
Wij hopen met deze uitdaging geld in te zamelen om Elvira en Martijn een hart onder de riem te steken en ze te steunen in deze zware en hectische periode.

Sportieve groetjes Michael, Kees en Jan-Willem

Ps. Deze actie op social media delen wordt absoluut gewaardeerd !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
70 donaties
€ 2.490,00

Deze actie is gesloten.