Fietsen voor de jeugd en tegen MLD kanker

Fietsen voor de jeugd en tegen MLD kanker | Geld inzamelen
 
 
Help de jeugd en strijd tegen maag, lever en darm kanker

Mijn naam is Almar Hesmerg, ik ben 46  jaar en samen met mijn partner Ingrid hebben we twee prachtige kinderen Ruben (15) en Sanne (12).

Mijn moeder is 2 december 2015 overleden aan de gevolgen van slokdarm kanker, wat enorm veel impact heeft gehad om mij en mijn familie. Veel mensen hebben helaas ook hiermee te maken en ik wil op een bijzondere manier een steentje bijdragen door de mensen te helpen die nog een kans maken op genezing.

Daarom wil ik van Sneek naar Berlijn fietsen en het traject ernaar toe een inzamelingsactie opstarten om zoveel mogelijk geld op te halen voor:

1. Maag, lever en darm stichting, Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen.

2. Pannakooi realiseren SWZ Boso Sneek, helaas zien we een trend dat de jeugd steeds minder gaat bewegen en met het realiseren van een pannakooi willen we de jeugd meer stimuleren om te bewegen om een leuke en positieve manier.

Doelstelling is om 25-04-2020 aan te komen in Berlijn, ik heb voor deze datum gekozen omdat 2520 mensen per jaar de diagnose slokdarmkanker krijgen en helaas is de overlevingskans op dit moment te laag

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
102 donaties
€ 3.095,00
Doel: € 30.000,00
10%