Fietsen tegen kanker

Fietsen tegen kanker | Geld inzamelen
 
 

Beste allemaal,

 

Deze actie ben ik gestart omdat er een einde moet komen aan de verschrikkelijk en slopende ziekte kanker.

Mijn verhaal:

In februari 2019 kreeg ik het verschrikkelijke nieuws te horen dat mijn vader helaas de ziekte kanker had gekregen. De vorm die hij had gekregen was geen kwaadaardige vorm zoals ze zelf in het ziekenhuis vertelde. Het was Lymfeklierkanker die nooit meer weg zou gaan maar zoals het er toen naar uitzag kon hij er wel oud mee worden. De chemo’s verliepen voorspoedig en de bijwerkingen waren aanwezig maar er was mee te leven. Toen de chemo’s achter de rug waren kregen we te horen dat het onder controle was.

De vreugde was helaas maar voor even, in de maand juli van 2020 kreeg ik te horen dat mijn vader voor de tweede keer kanker had gekregen. Het was weer terug en deze keer de agressieve variant. Deze periode kunnen we wel beschrijven als een ramp want in deze periode en die hierop volgde is alleen maar ellende geweest. Er leek een stijgende lijn in te zitten maar als ik er op terugkijk was het elke keer 1 stap omhoog en 2 stappen omlaag. Toch waren we bij het eind gekomen en was je weer genezen en mocht je gaan revalideren. Kort daarna zag ik je weer in een rolstoel zitten en er was weer hoop.

Helaas een week daarna kwam daar het verschrikkelijke bericht, het bericht waar niemand op zat te wachten. De telefoon ging en ik moest direct naar het revalidatiecentrum komen, het was dringend. Toen we met zijn alle bij het bed zaten kregen we het te horen van de dokter ‘jullie vader heeft voor de derde keer kanker maar deze keer kunnen we er niks meer aan doen omdat jullie vader te zwak is’.

Op 25 januari 2021 kregen wij dit nieuws te horen en op 12 februari 2021 is mijn vader op 50-jarige leeftijd overleden. De afspraak die ik in de laatste periode met hem heb gemaakt is het volgende. Ik ga voor hem de Alpe d’HuZes beklimmen.

Actie:

Door corona is de Alpe d’HuZes nu twee keer verschoven en komen ze nu met een vervangende challange ‘De Aftrapper’. De organisatie van Alpe d’HuZes heeft verschillende routes in Nederland gekozen voor De Aftrapper, waaronder: Posbank, Noord-Brabant, Limburg en de Betuwe.

Ik heb gekozen voor Posbank en de afstand die ik wil gaan afleggen is 168km. De opbrengst die ik met deze actie ophaal gaat naar de stichting KWF.

Helpen jullie kanker mee de wereld uit?

 

Alvast bedankt!


Groeten,

 

Corné den Ouden   Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
128 donaties
€ 2.970,00
Doel: € 500,00
594%