fien op reis

fien op reis | Geld inzamelen
 
 
Help Fien de Atlantische oceaan over

Ik ben Josefien Droog.

Ik ben 14 jaar en ik zit in 3HAVO. Ik hou al mijn hele leven van het water. Van kleins af aan doe ik aan zeilen en sinds een paar jaar doe ik daar ook surfen, duiken en wake boarden bij.

Ik heb besloten om me op te geven bij School At Sea omdat ik NIET een half jaar in de schoolbankjes wil blijven zitten. Ik wil de zeven zeeën gaan bevaren en de wijde wereld in. School at Sea is een organisatie die elk half jaar 40 jongeren van ongeveer mijn leeftijd meeneemt op een groot zeilschip vanuit Amsterdam naar het Caribisch gebied. Aan boord breng ik enthousiasme enloyaliteit, mijn liefde voor andere culturen en mijn wens om samen met anderen grootse dingen te bereiken mee. Als ik terug kom is mijn rugzak gevuld met een heleboel nieuwe dingen. Ik ga kennis over de wereld opdoen, nieuwe culturen begrijpen en ik ga leren om mijn grenzen te verleggen en het uiterste uit mezelf te halen.

Ik heb ultiem geluk en vrijheid ervaren en ik begrijp wat er echt belangrijk is in het leven.

Met deze kennis en ervaringen ga ik de mensen om mij heen inspireren om NOOIT op te geven en hun dromen achterna te gaan.

Deze reis biedt mij een unieke kans om mezelf te ontwikkelen op een manier die ik in mijn huidige situatie niet kan en dat is waarom het zoveel geld waard is.

 

extra informatie:

Ik volg hetzelfde lesprogramma als de achterblijvers hier in Nederland maar toch totaal anders. Ik leer minder uit boeken en meer uit ervaringen en belevenissen. De kennis die ik op ga doen in mijn reis is uniek en had ik in mijn huidige locatie niet mee gekregen.

Ik ga de wereld beter begrijpen en kan deze kennis met de mensen in mijn omgeving delen.

De organisatie School at Sea neemt elk half jaar veertig kinderen van mijn leeftijd mee op een groot zeilschip vanuit Amsterdam naar het Caribisch gebied (en weer terug natuurlijk).

Dit avontuur duurt zes maanden en sluit perfect aan op de leerstof van mijn klas.

We maken tussenstops bij hele mooie eilanden zoals: Curaçao, Aruba, St. Maarten en nog veel meer. Op deze eilanden doe ik leerzame excursies en doe ik uitwisselingen met eilandbewoners.

Elke maand is er een expeditie.

Met de expedities gaan we te paard naar de krater van een vulkaan en gaan we van een waterval afspringen en nog veel meer leuke dingen. Elke expeditie is gekoppeld aan een vak en zijn momenten om nooit meer te vergeten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

39 donaties
€ 1.225,00
Doel: € 5.000,00
24%

Deze actie is gesloten.