Feestweek voor kinderen die het niet breed hebben

Feestweek voor kinderen die het niet breed hebben | Geld inzamelen
 
 
Kinderen zonder geld een feestweek geven!!

Iedereen kent het wel, mensen die het niet breed hebben. Helaas is dat maar al te vaak het geval! Er is veel ‘stille’ armoede: het is vaak niet zichtbaar dat mensen hun huur niet meer kunnen betalen of kinderen zonder ontbijt de deur uit moeten. Ouders met kinderen die leven van weekgeld en geld voor iets extra’s is er gewoon niet. De vakantie is inmiddels weer aangebroken en in vele steden wordt er van alles georganiseerd. Echter daar zit vaak een kostenplaatje aan vast, zodat de kinderen in deze doelgroep te vaak worden buitengesloten en sociaal in een isolement geraken.

Een paar maanden geleden kregen wij van de PoGo kidsclub een idee en zijn hiermee aan de slag gegaan. Maar wat begon als voorzichtig is inmiddels in een paar dagen tijd uitgegroeid tot een echt plan en wat voor één! Als begeleiders van de PoGo kidsclub gaan wij het “Fijn Zomerfestijn” organiseren. Één week samen spelen, genieten en ontspannen. Héél veel kunnen wij zelf maar…

Desondanks zoeken wij Sponsoren zodat we de kinderen ongedwongen echt weer kind kunnen laten zijn, GRATIS, 5 dagen lang spelletjes, leuke knutselactiviteiten en als klap op de vuurpijl een BBQ en aansluitend een geweldige bonte avond waar ze op een echt podium mogen optreden, even mogen vergeten en plezier mogen hebben!

Willen jullie ons ook helpen? Laat deze kinderen even kind zijn.

Heel erg bedankt namens deze kinderen en hun ouders want kinderen horen kinderen te zijn en kunnen spelen!

Dank u wel

Heel veel liefs

Team PoGo-KidsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 410,00
Doel: € 500,00
82%

Deze actie is gesloten.