Familiehereniging Rahel

Familiehereniging Rahel | Geld inzamelen
 
 
Rahel herenigen met moeder, 2 zusjes en 1 broertje

Rahel is een meisje uit Eritrea, die op haar 15e gevlucht is en alleen in Nederland aankwam. Via Buddy to Buddy ben ik met haar in contact gekomen. Onze band is gegroeid en heel hecht!  Ik kan wel zeggen dat ze inmiddels onze bonus dochter is  ❤️.

Wat niet meer mogelijk leek, lijkt nu toch te gaan gebeuren. Hereniging met haar lieve moeder.  Moeder is met twee zusjes drie weken geleden aan de reis begonnen en zijn inmiddels in Ethiopië. Na eerst in gevang mochten ze door naar het tentekamp van haar jongste broertje. Het was voor beiden een emotioneel weerzien na twee jaar. Twee jaar zat die kleine jongen daar alleen ( inmiddels 13 jaar nu).

Nu wachten we totdat ze opgeroepen worden door de ambasade voor een DNA test en als deze positief is mogen ze naar Rahel hier in Nederland. Een deel van de reiskosten moet de familie zelf betalen, namelijk € 1.000. 

Rahel werkt naast het MBO, heeft twee baantjes. Hiervan betaald ze schoolgeld, boeken haar levensonderhoud. Rahel onderhoudt zich fiancieel helemaal zelf! U snapt dat ze dan geen ruimte heeft om nog te kunnen sparen hoe graag ze ook zou willen.

Laten we met zijn allen Rahel financieel helpen om die €1.000 bij elkaar te krijgen. Daarom zetten wij deze actie op. Wij hopen een mooi bedrag op te halen. Mocht er meer opgehaald worden dan bewaren wij dat voor tzt huisraad/levensonderhoud voor de familie.

Rahel verdient het om herenigd te worden. Een veilige toekomst voor de kinderen daar gaan we voor.

Onze dank is groot, ook namens Rahel super bedankt 😘Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
80 donaties
€ 1.735,00
Doel: € 1.000,00
173%

Deze actie is gesloten.