Familie van Diza en Paul Aardbevingen Lombok

Familie van Diza en Paul Aardbevingen Lombok | Geld inzamelen
 
 
Diza en Paul helpen hun familie na de zware aardbevingen op Lombok, waar zij wonen.

Op 28 juli en 5 augustus is het eiland Lombok zwaar getroffen door twee aardbevingen en flinke naschokken. Er zijn al vele doden gevallen en er is veel verwoest op het mooie eiland. Gelukkig hebben wij zelf en ons huis het natuurgeweld redelijk doorstaan, maar de familie van Diza heeft vooral veel materiële schade geleden. Zelf slapen we nu al een aantal dagen buiten als voorzorg voor nog een aardbeving. De familie van Diza woont nu met zo'n 35 personen in een geïmproviseerde tent van 10x8 meter. Verder zijn ze nagenoeg alles kwijt. Wij proberen ze te helpen door ze te voorzien van voedsel, verzorging en andere producten.

Dit kost geld. Wij vragen onze familie, vrienden en iedereen die ons wil helpen, ons hierbij te steunen. Zodat de familie van Diza opgevangen kan worden en te eten krijgt. Met het op deze manier opgehaalde geld, kan ik er persoonlijk voor zorgen dat dit direct en tijdig bij de juiste mensen terecht komt. Hulpverlening van buitenaf komt vooralsnog helaas slecht op gang.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie bijdrage. Iedere hulp is welkom.

Groetjes,
Paul en Diza

 

Bericht op Kliknieuws van Paul: https://www.kliknieuws.nl/regio/oss/algemeen/139828/-nadat-de-zon-was-opgekomen-zag-je-de-enorme-ravage-op-lombok-

Recent nieuws via NU.nl: https://www.nu.nl/buitenland/5404502/dodental-aardbeving-lombok-stijgt-fors-zeker-349.html

Paul van der Poel
11-08-2018

We zijn al verschillende keren naar de super- en groentemarkt geweest. Samen met de gekochte kleding is de familie al flink geholpen.

Bedankt voor jullie bijdrage!
Paul en Diza44 donaties
€ 1.332,00

Deze actie is gesloten.