Fam Fokkema vakantie herkansing

Fam Fokkema vakantie herkansing | Geld inzamelen
 
 
Familie Fokkema verdient wat extra vakantie en familie quality time

Vanavond hebben Maarten en ik 'het weekendje weg' plus het zakgeld overhandigd aan de familie Fokkema :) Ze waren ontzettend verrast en ook ontroerd. Ze wisten dat er wel iets met dat weekend stond te gebeuren, maar dat er zoveel mensen zonder dat ze het wisten hieraan bijgedragen hebben en het mogelijk gemaakt hebben, daar stonden ze wel even versteld van :) Hebben we mooi met z'n allen maar gedaan. Super! :)

Update

De planning is om donderdag 1 maart deze verrassing te overhandigen aan de familie Fokkema.
Mochten mensen nog bij willen dragen dan kan dit t/m woensdag 28 februari :)
We hopen dat dit nog een verrassing voor ze blijft totdat het overhandigd is.
Nogmaals bedankt voor alle bijdragen!!<3
Groetjes,
Maarten en Mariëtte

Lieve allemaal, 

wat fantastisch dat er binnen zo een korte tijd al zoveel geld is opgehaald! Heel erg bedankt en mooi om te zien ook! :) Hartverwarmend <3

Inmiddels zitten we zelfs over de €800 heen!! Alle donaties die hierna nog binnen komen gaan we als extra zakgeld mee geven zodat ze een dagje uit kunnen of voor een avondje eten met elkaar.
Nogmaals bedankt allemaal!

 

Afgelopen januari zou het hele gezin van Minkes en Agnes Fokkema op vakantie gaan naar Fuerteventura. Niet zomaar een vakantie; het was een grote wens van Agnes om nog een keer met de kinderen, aanhang en kleinkinderen naar het buitenland te gaan. Agnes heeft terugkerende kanker, waarvoor ze behandeld wordt, maar helaas niet meer van zal genezen. Nu de gezondheid het nog toelaat leek dit het moment te zijn om met elkaar nog zo een vakantie te plannen. En na heel wat overleg met iedereen zijn werk en school was het dan ook gelukt om te boeken. Vooraf aan deze vakantie waren er al wat droevige tegenslagen binnen de familie, zoals het overlijden van meerdere familieleden in korte tijd. Eenmaal op vakantie moesten ze nog meer tegenslagen verwerken. Zo begon het al met het weer. Ze hoopten de zon met elkaar te kunnen opzoeken, maar de hele week bleef het regenen. Maar dat was nog niet het ergste. Blijkbaar was er een extra reiziger meegegaan op reis: de griep. Bijna iedereen incl kids is op die vakantie ziek geworden. Agnes is zo ziek geworden dat ze is opgenomen in het ziekenhuis daar. Van een onbezorgde vakantie ging het naar een vakantie vol zorgen. Terug van vakantie was het leed nog niet over; ook Minkes is zo ziek geworden dat hij bijna letterlijk van het vliegveld door kon naar het ziekenhuis. 

Toen wij dit hoorde waren wijzelf vakantie aan het vieren. Het greep ons erg aan, omdat wij nou juist hun een onbezorgde zonnige vakantie had gegund. Dit had 'de' vakantie moeten worden vol onvergetelijke herinneringen en quality time met het hele gezin.

Inmiddels weet iedereen dat je met geld geen gezondheid en geluk kan kopen, maar geld is wel handig om dingen mogelijk te maken. 

Wij zijn slechts initiatief nemers maar we hopen dat we met z'n allen het mogelijk kunnen maken om ze in het klein wat van die vakantie over te mogen laten doen. Even een weekendje weg, dan echt genieten en wat extra waardevolle herinneringen met elkaar maken. Dat is niet in geld uit te drukken. Dit willen wij ze in overleg met het vakantie park: het timmerholt aanbieden in het weekend van 6 april. Melissa gaat in juni bevallen van een tweede wondertje, dus dit leek me een geschikte tijd. 

In de foto de offerte met de kosten om het inzichtelijk te maken voor iedereen. In totaal zo een €800,- want Maarten en ik gaan garant staan voor de borg.

Het lijkt ons leuk dat de familie Fokkema kan terug zien wie hieraan bij gedragen heeft. Dus misschien kan iedereen die doneert een berichtje schrijven en dan dragen wij de berichtjes ook over aan de familie.

Wij hopen dat iedereen wat kan missen om hieraan bij te dragen.

 

Alvast heel erg bedankt,

 

Mariëtte betram en Maarten de GeusEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 1.020,00
Doel: € 800,00
127%

Deze actie is gesloten.